• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzturoties valstsvizītē Spānijā un tiekoties ar Spānijas karali. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.10.2004., Nr. 166 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95256

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzturoties valstsvizītē Spānijā un tiekoties ar Spānijas premjerministru

Vēl šajā numurā

20.10.2004., Nr. 166

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzturoties valstsvizītē Spānijā un tiekoties ar Spānijas karali

Pirmdien, 18.oktobrī, Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga Madridē tikās ar Viņa majestāti Spānijas karali Huanu Karlosu I. Spānijas karalis pauda gandarījumu par to, ka valstsvizīte ļaus Spānijai plašāk atklāt Latviju – zemi, kura dzelzs priekškara laikā spāņiem nebija pazīstama. Saņemot no Latvijas prezidentes uzaicinājumu apmeklēt Latviju, Huans Karlos I ar prieku pieņēma ielūgumu, atzīmējot, ka būs ļoti gandarīts iepazīties ar Latviju.
Pārrunājot Latvijas un Spānijas turpmākos kopīgos uzdevumus Eiropas Savienībā, Spānijas karalis atzīmēja, ka to solidaritāti un atbalstu, ko Spānija saņēma no citām valstīm pēc tās pievienošanās Eiropas Savienībai, Spānija tagad vēlas nodot arī jaunajām Eiropas Savienības dalībvalstīm. Karalis uzsvēra, ka Spānija ir ļoti daudz ieguvusi no dalības Eiropas Savienībā, un pauda pārliecību, ka arī jaunās Eiropas Savienības dalībvalstis baudīs tādu pašu izaugsmi.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!