• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas iesaistīšanos ES ātrās reaģēšanas spēkos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.10.2004., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95380

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Aglonas svētvietas izvērtēšanu klātienē

Vēl šajā numurā

22.10.2004., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas iesaistīšanos ES ātrās reaģēšanas spēkos

Vakar, 21.oktobrī, Aizsardzības ministrijā tikās Eiropas Savienības Militārās komitejas priekšsēdētājs ģenerālis Rolando Moska Moskīni un Latvijas aizsardzības ministrs Atis Slakteris. Tikšanās laikā spriests par ES ātrās reaģēšanas spēku kaujas grupu nepieciešamību un izveides procesiem. Militārās komitejas priekšsēdētājs uzsvēra, ka jaunajām dalībvalstīm ir pievērsta īpaša uzmanība, jo ES ir sākti vairāki projekti, kam nepieciešams gan atbalsts, gan jauni ierosinājumi.
“Mēs apspriedām Latvijas aizsardzības spēku ieguldījumu kopējās Eiropas Savienības drošības ietvaros. Tās būtu nelielas, bet augsti kvalitatīvas kaujas grupas, kuras spētu nekavējoties reaģēt iespējamu krīžu gadījumos,” sarunu vērtēja aizsardzības ministrs. Ģenerālis R.Moska Moskīni vakar tikās arī ar NBS komandieri viceadmirāli Gaidi Andreju Zeibotu un Saeimas Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētāju Juri Dalbiņu, kā arī Ārlietu ministrijas pārstāvjiem.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!