• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Zaļie viļņi" Rīgas ielās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.10.2004., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95441

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

22.10.2004., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Zaļie viļņi” Rīgas ielās

LUKSA.PNG (17752 bytes)Ar jaunizveidoto Rīgas luksoforu vadības sistēmu Rīgas dome cer mazināt satiksmes sastrēgumus pilsētas ielās.
Plānots tuvākajos četros gados šai luksoforu vadības sistēmai pieslēgt visas luksoforus kontrolējošās iekārtas, kā arī visus jaunbūvējamos objektus. Pašlaik jaunajai sistēmai pieslēgti Marijas, Čaka, Brīvības un K.Valdemāra ielās izvietotie objekti.
Galvenais ieguvums ir iespēja kontrolēt luksoforu tehnisko stāvokli un īsā laikā novērst to darbības bojājumus. Proti, par jebkuru bojājumu uzreiz tiks saņemts signāls vadības centrā un nekavējoties varēs veikt remontdarbus.
Vadības sistēma paver iespējas operatīvi mainīt krustojumos izvietoto luksoforu programmas un tās parametrus – zaļā un sarkanā signāla ilgumu – atkarībā no satiksmes plūsmas. Piemēram, rīta pusēs ieprogrammēt tā dēvēto zaļo vilni virzienā uz centru, bet pēcpusdienā – ārpus tā.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!