• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 26. oktobrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.10.2004., Nr. 169 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95511

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Trešdaļa bojāgājušo ir gājēji

Vēl šajā numurā

26.10.2004., Nr. 169

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 26. oktobrī

Notiek Ministru kabineta sēde.

Tieslietu ministre Vineta Muižniece Luksemburgā piedalās Eiropas Savienības tieslietu un iekšlietu ministru padomes sanāksmē.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Nils Muižnieks tiekas ar K.Adenauera fonda ģenerālsekretāru Vilhelmu Štaudaheru.

Notiek Nacionālās programmas iecietības veicināšanai koordinēšanas grupas sēde. Sēdē piedalās arī īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Nils Muižnieks un Mazākumtautību lietu departamenta direktora vietnieks Deniss Hanovs, kā arī pētnieki un sabiedrisko organizāciju eksperti cilvēktiesību jautājumos, mediju, augstskolu un valsts pārvaldes pārstāvji.

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš tiekas ar Pasaules bankas reģionālo direktoru Rodžeru Grovi, lai apspriestu Latvijas un Pasaules bankas līdzšinējo sadarbību un turpmākās sadarbības iespējas.

Viesnīcā “Reval Hotel Latvija” notiek seminārs “Ziemeļvalstu sadarbība ar Latviju pētniecības un inovācijas jomā”.

Viesnīcā “Reval Hotel Latvija” notiek starptautisks seminārs “Ziemeļvalstu sadarbība ar Latviju pētniecības un inovāciju jomā”, kuru atklāj Ministru prezidents Indulis Emsis un Ziemeļu Ministru padomes ģenerālsekretārs Pērs Unkels.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!