• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Meklēs vietu Laikmetīgās mākslas koncertzālei un muzejam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.10.2004., Nr. 170 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95587

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pa strēlnieku pēdām

Vēl šajā numurā

27.10.2004., Nr. 170

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Meklēs vietu Laikmetīgās mākslas koncertzālei un muzejam

Fakti

Rīgas dome ieteikusi piecas teritorijas Rīgas pilsētā – AB dambi, Krāmu tirgus teritoriju starp Turgeņeva, Maskavas, Gaiziņa un Prāgas ielām, Andrejsalu, Grāpju pussalu un Uzvaras parka rajona teritoriju starp A.Grīna bulvāri, Bāriņu un Slokas ielām.

Atbildes uz jautājumu, kur Rīgā rast atbilstošāko vietu Laikmetīgās mākslas muzejam un koncertzālei, meklēs profesionāļi Starptautiskajā arhitektu seminārā.
Starptautiskais arhitektu plenērs strādās Rīgā trīs dienas – no 28. līdz 30.oktobrim. Semināru un tam sekojošu skiču projekta konkursu ar 11 uzaicinātajiem Latvijas un ārvalstu arhitektu birojiem rīko Kultūras ministrija un Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments. Profesionāļi, izvērtējot pilsētas ieteiktās perspektīvās muzeja un koncertzāles atrašanās vietas, ieteiks atbilstošākās Laikmetīgās mākslas muzeja un koncertzāles novietnei Rīgā, skaidro Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dana Hasana. Semināra mērķis ir pieņemt lēmumu par pilsētai labāko un atbilstošāko novietni. Diskusiju rezultāti tiks apkopoti un pievienoti skiču konkursa nolikumam. Atklāto skiču konkursu ar uzaicinātajiem arhitektiem izsludinās pusotra mēneša laikā pēc semināra. “Piedalīties seminārā ir aicināti visi Latvijas arhitekti, kuriem rūp koncertzāles un Modernās mākslas muzeja ēku novietojums pilsētā, kā arī tie, kuri būs ieinteresēti piedalīties atklātajā skiču konkursā,” norāda D.Hasana.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!