• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atbildes uz deputātu iesniegtajiem jautājumiem 2004. gada 20. oktobrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.10.2004., Nr. 171 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95601

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uz deputātu jautājumiem rakstiski iesniegtās atbildes

Vēl šajā numurā

28.10.2004., Nr. 171

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atbildes uz deputātu iesniegtajiem jautājumiem 2004. gada 20. oktobrī

Sēdi vada Latvijas Republikas 8.Saeimas priekšsēdētājas biedrs Andris Ārgalis.

Sēdes vadītājs.
Labdien! Sākam uzklausīt ministru atbildes uz deputātu iesniegtajiem jautājumiem.
Un pirms šo jautājumu izskatīšanas es informēju, ka uz deputātu Plinera, Kabanova, Aleksejeva, Tolmačova, Buzajeva un Sokolovska jautājumu reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministram A.Radzevičam “Par apkures sezonas uzsākšanu Ludzas pilsētā” ir saņemta šāda Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas vēstule: “Saskaņā ar Saeimas Prezidija 2004.gada 18.oktobra lēmuma par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2004.gada 20.oktobrī plkst.17.00 3.punktu reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministram A.Radzevičam jāsniedz atbildes uz deputātu Plinera, Kabanova, Aleksejeva, Tolmačova, Buzajeva un Sokolovska jautājumu “Par apkures sezonas uzsākšanu Ludzas pilsētā”. Ņemot vērā, ka ministrs piedalās plānotās sarunās ar pašvaldībām par Krimuldas novada veidošanu un nevar ierasties atbildes sniegšanai uz deputātu jautājumiem, lūdzu rast iespēju atbildes sniegšanu pārcelt uz nākamo nedēļu. Tātad atbildes sniegšana uz šo deputātu jautājumu tiks iekļauta nākamās nedēļas sēdē.
Nākamais ir deputātu Urbanoviča, Klementjeva, Orlova, Ribakova un Vidavska jautājums Ministru prezidentam Emsim “Par valsts sociālās apdrošināšanas budžeta parāda valsts pamatbudžetam dzēšanu”. Pilns jautājuma teksts ir pielikumā.
Uz minēto jautājumu atbildi pēc Ministru prezidenta uzaicinājuma ir rakstiski sniegusi labklājības ministre Staķe. Un man ir jautājums iesniedzējiem: vai viņus šī atbilde apmierina?
Lūdzu ieslēgt mikrofonu deputātam Klementjevam!
A.Klementjevs (TSP).
Nē! Lūdzu pārcelt šo jautājumu uz nākamo nedēļu, tāpēc ka mums ir vēl divi jautājumi. Gribam saņemt precizētu atbildi.
Sēdes vadītājs.
Paldies. Tātad minētais jautājums tiks pārcelts uz nākamo sēdi, un tiks uzaicināts Ministru prezidents Emsis un labklājības ministre Staķe.
Nākamais ir deputātu Latkovska, Zaķa, Kampara, Bendrātes un Pētersona jautājums Ministru prezidentam Emsim “Par tiesvedību ar “Telia Sonera” un SIA “Lattelekom” privatizāciju”. Pilns jautājuma teksts ir pielikumā. Ir saņemta atbilde no Ministru prezidenta Emša kunga.
Vai iesniedzējiem ir iebildumi? Iesniedzējiem iebildumu nav. Tātad jautājums ir izskatīts. Saprotams, ka iesniedzēji ir apmierināti ar atbildi.
Līdz ar to jautājumi, atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem, šodien ir izskatīti, un sēde ir slēgta.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!