• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas pastmarku izstādi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.10.2004., Nr. 171 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95672

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Deputātu viedokļi par nākamās Eiropas Komisijas prezidenta lūgumu atlikt uzticības balsojumu jaunajam EK sastāvam

Vēl šajā numurā

28.10.2004., Nr. 171

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas pastmarku izstādi

Šonedēļ Kopenhāgenas Rātsnamā notiek ANO dienai veltīta starptautiska pastmarku izstāde. Izstādē pārstāvētas vairāk nekā 40 valstis; to vidū arī Latvija. Izstādes rīkotāju – Starptautisko kultūras biedrību asociācijas (KUKS) – iecere ir ar pastmarku starpniecību iepazīstināt plašāku sabiedrību ar valstīm raksturīgajām tradīcijām, mākslu un vēsturi.
Latvijas stendā, kas tapis ar Latvijas pasta un Latvijas vēstniecības Dānijā atbalstu, ievietotas Rīgas astoņsimtgadei, vēsturei (Baltijas ceļš, Latvijas prezidenti), darbībai starptautiskajās organizācijās un dalībai starptautiskos sporta pasākumos veltītās pastmarkas. Apmeklētāji var apskatīt arī Latvijas pilis, tiltus, glezniecību, dabu, kā arī gūt priekšstatu par latviešu tradīcijām, tautastērpiem.
Izstādes atklāšanā piedalījās Dānijas karaliskās ģimenes pārstāvji un Kopenhāgenas domes vadība. Plaši pārstāvēts bija Dānijas diplomātiskais korpuss. Pasākuma laikā vairākkārt tika uzsvērta kultūras svarīgā loma valstu savstarpējo kontaktu un saprašanās veicināšanā. Izstāde būs skatāma līdz 31.oktobrim.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!