• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.10.2004., Nr. 172 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95728

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

29.10.2004., Nr. 172

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Kazdangas pagasta teritorijas plānojuma izstrādi

Kazdangas pagasta padome ar 2004.gada 17.jūniju ir uzsākusi Kazdangas pagasta teritorijas plānojuma līdz 2016.gadam izstrādi un apstiprinājusi plānojuma izstrādes vadītāju un darba uzdevumu.
Atbildīgā amatpersona ir Kazdangas pagasta padomes priekšsēdētājs Kārlis Rudītis.
Laikā no 2004.gada 1.novembra līdz 10.decembrim tiek izsludināts Kazdangas pagasta teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas I posms.
Sabiedriskās apspriešanas laikā teritorijas plānojuma izstrādei nepieciešamie dokumenti tiks izstādīti Kazdangas pagasta padomes telpās katru darbdienu no pulksten 9 līdz 16.
Sabiedriskās apspriešanas laikā jebkurš interesents var iesniegt rakstiskus priekšlikumus, norādot arī savu vārdu, uzvārdu un adresi. Visi iesniegtie priekšlikumi tiks izmantoti teritorijas plānojuma izstrādes vajadzībām.
Atbildīgā amatpersona apmeklētājus pieņems visā sabiedriskās apspriešanas laikā pirmdienās no pulksten 9 līdz 12. Neskaidros jautājumus var uzdot arī Kazdangas pagasta teritorijas plānojuma izstrādes vadītājai Jolantai Lubiņai pa tālruni 3424338.

Paziņojums par uzsākta Īles pagasta teritorijas plānojuma izstrādi

Dobeles rajona Īles pagasta padome informē, ka saskaņa ar 13.01.2004. LR MK noteikumiem nr.34 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma noteikumi” un 22.09.2004. Īles pagasta padomes lēmumu, prot.nr.9/1, tiek uzsākta Īles pagasta teritorijas plānojuma izstrāde. Atbildīgā persona par plānojuma izstrādi - padomes priekšsēdētājs Aldis Lerhs. Teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas pirmais posms - rakstisku un mutisku priekšlikumu pieņemšana notiks - astoņas nedēļas no šī paziņojuma publicēšanas laikrakstā “ Latvijas Vēstnesis” un “Zemgale”
Apmeklētāju pieņemšana un rakstisko priekšlikumu iesniegšana notiek Īles pagasta padomē pirmdienās un ceturtdienaas no plkst.9 līdz 16, tālrunis 3749790. Aicinām iedzīvotājus aktīvi iesaistīties teritorijas plānojuma izstrādē.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!