• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ārlietu ministra dalību ES Vispārējo lietu un ārējo attiecību padomē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.11.2004., Nr. 173 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95852

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ārlietu ministra iniciatīvu rosināt sabiedriskas diskusijas par Eiropas Savienības Konstitucionālo līgumu

Vēl šajā numurā

02.11.2004., Nr. 173

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ārlietu ministra dalību ES Vispārējo lietu un ārējo attiecību padomē

Šodien, 2.novembrī, ārlietu ministrs Artis Pabriks Briselē piedalās Eiropas Savienības Vispārējo lietu un ārējo attiecību padomē (VLĀAP).
Vispārējo lietu padomē izskatīs jautājumu par Eiropadomes darba kārtību un apstiprinās tās secinājumus. Eiropadome notiks 4. un 5.novembrī, un tās dienaskārtībā ir jautājumi par Lisabonas stratēģiju, ES ilgtermiņa programmu brīvības, drošības un tiesiskuma stiprināšanai un ES iniciatīva “Communicating Europe”.
Jautājumā par gatavošanos ES un Krievijas sammitam Hāgā, kas notiks šā gada 11.novembrī, VLĀAP jāvienojas par sammitā panākamajiem uzdevumiem. Svarīgākais no tiem – mēģināt panākt vienošanos par ES un Krievijas četru kopējo telpu “ceļa kartēm”. ES iestājas par “ceļa karšu” pieņemšanu vienotā paketē, iekļaujot visus ES būtiskos jautājumus un intereses.
Diskusijās par ES ārējām attiecībām galvenie jautājumi būs par Tuvo Austrumu miera procesu, Irāku, Lielo ezeru reģionu, Baltkrieviju, Somāliju un Gvineju-Bisavu.
Latvijas pozīcijas šajos jautājumos Ministru kabinets apstiprināja 26.oktobrī un Saeimas Eiropas lietu komisija – 29.oktobrī.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!