• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004. gada 1. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.11.2004., Nr. 175 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95930

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2004. gada 25. oktobra sēdē

Vēl šajā numurā

04.11.2004., Nr. 175

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2004. gada 1. novembra sēdē

1. Sēdē izskatīja trīs saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.
2. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2004.gada 3.novembrī plkst. 17.00.
3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2004.gada 4.novembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.
4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 1.novembra līdz 7.novembrim.
5. Pieņēma zināšanai Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājas I.Druvietes iesniegumu par konceptuālu atbalstu Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas un Pilsonības likuma izpildes komisijas 8 deputātu un 2 darbinieku komandējumam uz Dublinu no 2004.gada 27.novembra līdz 1.decembrim.
6. Pieņēma zināšanai Ārlietu komisijas priekšsēdētāja A.Kiršteina iesniegumu par apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK frakcijas deputātu pārstāvību Ārlietu komisijā.
7. Izskatīja Saimnieciskās komisijas priekšsēdētāja A.Krūmiņa iesniegumu par Eiropas lietu komisijas štatu sarakstu. Prezidijs nolēma atlikt minēto jautājumu līdz 2005.gada Saeimas budžeta pieņemšanai.
8. Pieņēma zināšanai deputāta J.Šmita iesniegumu, kurā viņš informē par ieņemamajiem amatiem atbilstoši likuma “Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā” prasībām.
9. Apstiprināja komandējumus:
1) Saeimas sekretāra biedram A.Bartaševičam uz Atēnām (Grieķija) no 2004.gada 23.novembra līdz 25.novembrim;
2) Latvijas un Ķīnas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētājai S.Goldei, grupas locekļiem O.Deņisovam, J.Šmitam, Ē.Zommerei, K.Strēlim, V.Agešinam, J.Sokolovskim un Starpparlamentu attiecību biroja konsultantei E.Kacinai uz Pekinu (Ķīnas Tautas Republika) no 2004.gada 7.novembra līdz 15.novembrim.
10. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas lietu komisijas locekļu L.Liepiņas, J.Sokolovska, V.Agešina, N.Kabanova, S.Šķestera, komisijas konsultanšu A.Seržānes, L.Stelpes, Saeimas deputātes S.Bendrātes un Saeimas specializētā atašeja Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā G.Ostrovska komandējumu uz Kopenhāgenu (Dānija) no 2004.gada 30.oktobra līdz 2.novembrim.
11. Pieņēma zināšanai Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļa B.Cileviča pārskatu par komandējumu uz Tbilisi (Gruzija) 2004.gada 25. un 26.oktobrī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!