• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 4. novembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.11.2004., Nr. 175 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96012

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzrunā ar skarbu patiesību

Vēl šajā numurā

04.11.2004., Nr. 175

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 4. novembrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga piedalās “Zaļās karotītes” trīs gadu pastāvēšanas pasākumā un tiekas ar Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes pārstāvjiem Rīgas Latviešu biedrības namā.

Notiek Saeimas sēde.

Notiek Saeimas Prezidija sēde.

Ministru prezidents Indulis Emsis piedalās Eiropadomes sanāksmē Briselē. Delegācijā ir arī ārlietu ministrs Artis Pabriks, Latvijas vēstnieks un pastāvīgais pārstāvis Eiropas Savienībā Andris Ķesteris un citas amatpersonas.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Nils Muižnieks Parīzē tiekas ar latviešu diasporu un Francijas valdības pārstāvjiem. Vizītes laikā ministrs piedalās Francijas Starptautisko attiecību institūta un Francijas – Austrijas institūta rīkotajā paneļdiskusijā “Mazākumtautības paplašinātajā Eiropā”. Nils Muižnieks tiekas arī ar integrācijas ministru Žanu Luisu Borlū, Nacionālās asamblejas draudzības grupu un citiem Francijas valdības pārstāvjiem.

Reiterna nama Diplomātiskajā salonā notiek tikšanās ar vides ministru Raimondu Vējoni par tēmu “Latvijas vides situācija Eiropas Savienības kontekstā. Šodiena – rītdiena”.

Viesnīcā “Hotel de Rome” Nīderlandes vēstnieks Latvijā rīko Eiropas Savienības dalībvalstu vēstnieku neformālas pusdienas. Piedalās tieslietu ministre Vineta Muižniece.

Parīzē finanšu ministrs Oskars Spurdziņš, Finanšu ministrijas augstākās amatpersonas un Latvijas Bankas vadības pārstāvji darba vizītē tiekas ar Francijas finanšu ministra padomnieku Žanu Pjēru Žuajē, lai pārrunātu Latvijas gatavošanos pievienoties Valūtas kursa mehānismam II (lata piesaistei eirai) un vēlāk attiecīgi arī Eiropas Monetārajai savienībai (ieviešot vienoto ES valūtu eiru), kā arī ekonomisko situāciju Latvijā un Francijā.

Notiek Valsts sekretāru sanāksme.

Pie Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Nodrošinājuma pavēlniecības štāba ēkas ieejas notiek svinīga piemiņas plāksnes atklāšana par godu Latvijas brīvības cīņu 85.gadadienai. Piemiņas pasākumā aicināti piedalīties Aizsardzības ministrijas pārstāvji, NBS vadība, spēku veidu komandieri un Nodrošinājuma pavēlniecības vienību komandieri.

Liepājas Latviešu biedrības namā liepājniekiem ir iespēja tikties ar Eiropas Parlamenta deputātu, Ārlietu komitejas Drošības un aizsardzības apakškomitejas vicepriekšsēdētāju Ģirtu Valdi Kristovski un pārrunāt viņa iespējas atbalstīt Latvijas un Eiropas Savienības kopējos projektus, uzzināt, kā tiek skaidrota Latvijas nostāja Eiropas Parlamenta darba ietvaros.

Liepājas Pedagoģijas akadēmijā notiek starptautiska zinātniska konference “Reģionālo augstskolu ilgtspējīga attīstība Eiropas izglītības telpā”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!