• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasažieru skaits pārsniedzis optimistiskākās prognozes. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.11.2004., Nr. 176 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96101

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pasts kā starpnieks starp bankām un iedzīvotājiem

Vēl šajā numurā

05.11.2004., Nr. 176

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasažieru skaits pārsniedzis optimistiskākās prognozes

AIRBALTIC.PNG (104645 bytes)
Latvijas aviosabiedrības “airBaltic” šā gada 500 000. pasažieris Valdis Skujiņš lidostā “Rīga”
Foto: Gatis Dieziņš, A.F.I.

Pirmo reizi Latvijas aviosabiedrības “airBaltic” darbības vēsturē nepilna gada laikā pārvadāto pasažieru skaits sasniedzis pusmiljonu. “Tas pārsniedzis pat mūsu prognozes,” atzina “airBaltic” prezidents Bertolts Fliks.
Salīdzinājumam – pērn visa gada laikā aviosabiedrība pārvadāja 336 tūkstošus pasažieru. Šogad par pusmiljono pasažieri kļuva Valdis Siliņš, kas 4.novembrī devās tiešajā lidojumā uz Hamburgu. Viņu pirms došanās lidojumā sveica aviosabiedrības vecākais viceprezidents Ginters Sollingers, pasniedzot sertifikātu bezmaksas lidojumam jebkurā “airBaltic” tiešajā maršrutā abos virzienos.
“Mēs esam priecīgi par lielo pasažieru skaita pieaugumu, kas pārsniedzis pat mūsu prognozes. Tas nozīmē, ka “airBaltic” piedāvājums – zemas biļešu cenas, plašs maršrutu tīkls, ērti lidojuma laiki un savienojumi – pārliecina arvien vairāk ceļotāju izvēlēties šo aviosabiedrību,” komentē B.Fliks, norādot, ka tas dod pamatu stabilai aviosabiedrības izaugsmei nākotnē.
Šogad aviokompānija, kuras galvenais akcionārs ar 52,6 procentiem akciju ir Latvijas valsts, uzsākusi darbību no Viļņas ar 12 tiešajiem maršrutiem un atklājusi 7 jaunus tiešos lidojumus no Rīgas. Kopumā aviosabiedrība ar tiešajiem lidojumiem savieno divas Baltijas valstu galvaspilsētas ar 32 galapunktiem visā Eiropā.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!