• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 5. novembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.11.2004., Nr. 176 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96106

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ukraiņu valodnieks runā par baltiem

Vēl šajā numurā

05.11.2004., Nr. 176

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 5. novembrī

Ministru prezidents Indulis Emsis piedalās Eiropadomes sanāksmē Briselē. Delegācijā ir arī ārlietu ministrs Artis Pabriks, Latvijas vēstnieks un pastāvīgais pārstāvis Eiropas Savienībā Andris Ķesteris un citas amatpersonas.

Tieslietu ministre Vineta Muižniece paredzējusi apmeklēt Satversmes aizsardzības biroju, kura pārraudzību viņai deleģējis Ministru kabinets.

Berģu kultūras namā notiek konference “Bērnu likteņi – vai tikai pagasttiesu un bāriņtiesu atbildība?”, ko atklāj reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Andrejs Radzevičs.

Nodarbinātības valsts dienesta (NVD) vadītājs Ringolds Beinarovičs Daugavpilī tiekas ar pilsētas domes priekšsēdētāju Ritu Strodi un kopā ar NVD Daugavpils centra, SIA “DauER D” un Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas vadību spriež par iespējām sniegt palīdzību bez darba palikušajiem minēto uzņēmumu darbiniekiem.

Rēzeknes domes telpās notiek reģionālā konference “Eiropas Savienības nodarbinātības stratēģijas un Latvijas Nacionālā rīcības plāna nodarbinātības veicināšanai ieviešana reģionos un pašvaldībās”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!