• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Nacionālās bibliotēkas projekta vadītāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.11.2004., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96183

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pievienotās vērtības nodokļa administrēšanu 2004.gada deviņos mēnešos

Vēl šajā numurā

09.11.2004., Nr. 177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Nacionālās bibliotēkas projekta vadītāju

Vakar, 8.novembrī, kultūras ministre Helēna Demakova atbalstīja Kultūras ministrijas Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) projekta vadītāja atlases konkursa komisijas izvēli – apstiprināt Zigurdu Magoni projekta vadītāja amatā.
Ministre uzdevusi Kultūras ministrijas valsts sekretāram Danielam Pavļutam pieņemt Z.Magoni darbā. Z.Magone ir izteicis gatavību sākt darbu no nākamā gada 3.janvāra.
Z.Magone atbilst visām konkursa nolikuma prasībām: atbilstoša izglītība, pieredze vadošā amatā, pieredze liela mēroga, nozīmīgu un resursietilpīgu projektu vadībā, pieredze personāla vadībā, atbilstošas svešvalodu zināšanas un labas datora lietošanas prasmes. Pretendentam ir pieredze būvniecības projektu īstenošanā, plašas zināšanas par Latvijas un starptautisko būvniecības praksi, pieredze darbā ar valsts un pašvaldību institūcijām, kā arī pretendents uzrādīja labas prezentācijas un publiskās runas prasmes.
Salīdzinājumā ar citiem konkursa pretendentiem Z. Magonem ir LNB projekta īstenošanai īpaši atbilstīga pieredze liela mēroga, nozīmīgu un resursietilpīgu projektu vadībā, būvniecības projektu vadībā, kas iegūta, vadot lidostas “Rīga” pārbūves pirmo un otro kārtu. Z.Magone ir ieguvis labas zināšanas par Latvijas un starptautisko būvniecības praksi, ko apliecina pretendenta darbība profesionālajās organizācijās būvniecības un inženierkonsultāciju jomā un iegūtie profesionālās darbības sertifikāti.
Pavisam Kultūras ministrija saņēma 19 kandidātu pieteikumus Latvijas Nacionālās bibliotēkas projekta vadītāja amata konkursam. No iesniegtajiem pieteikumiem tika izvēlēti 11, kuri atbilda vakances obligātajām prasībām, savukārt četri no kandidātiem tika aicināti uz intervijām.
LNB projekta vadītāja amata konkursa komisijas vadītājs bija Kultūras ministrijas (KM) valsts sekretārs Daniels Pavļuts. Komisijā vēl strādā KM valsts sekretāra vietnieks Uldis Lielpēters, KM Personāla nodaļas vadītāja Iveta Galzone, LNB direktors Andris Vilks, LNB atbalsta fonda direktore Karina Pētersone un LNB atbalsta fonda Uzticības padomes loceklis Arvils Ašeradens.

KM informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!