• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 10. novembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.11.2004., Nr. 178 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96230

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tēli uzartā laukā un slīpā lietū

Vēl šajā numurā

10.11.2004., Nr. 178

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 10. novembrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga Jūrmalas rezidencē tiekas ar Ministru prezidentu Induli Emsi.

Viesnīcā “Maritim Park Hotel” Valsts kanceleja sadarbībā ar ANO Attīstības programmu rīko konferenci “Valsts pārvaldes aktuālās problēmas”. Konferenci atklāj Ministru prezidents Indulis Emsis, Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane un ANO Attīstības programmas pastāvīgā pārstāve Latvijā Inita Pauloviča.

Ministru prezidents Indulis Emsis tiekas ar Itālijas vēstnieku Latvijā Maurīcio Lo Re.

Tieslietu ministrijā notiek tiesu iekārtas attīstības darba grupas sanāksme, ko vada tieslietu ministre Vineta Muižniece.

Dobelē veselības ministrs tiekas ar Zemgales novada slimnīcu vadītājiem, lai iepazītos ar veselības aprūpi Zemgales reģionā un pārrunātu nozares aktualitātes.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Nils Muižnieks un Sabiedrības integrācijas departamenta direktors Reinis Āboltiņš un vietniece Inese Vaivare piedalās Eiropas Savienības integrācijas ministru sanāksmē un integrācijas politikas konferencē Nīderlandē.

Kongresu namā Lielbritānijas padome un Izglītības attīstības centrs organizē konferenci “Skola visiem – 2” par bērnu ar īpašām vajadzībām iekļaušanu vispārizglītojošās skolās un sabiedrībā.

“Madonas poligrāfista” zālē Ekonomikas ministrija rīko semināru par Eiropas Savienības likumdošanas prasību piemērošanu Latvijas uzņēmumos.

Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs Austrijas galvaspilsētā Vīnē piedalās Eiropas pilsētu ģenerālajā asamblejā un Eiropas pilsētu konferencē “No vīzijas uz konkrētiem uzdevumiem”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!