• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.11.2004., Nr. 180 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96336

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

12.11.2004., Nr. 180

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Saldus pilsētas teritorijas plānojuma
sabiedriskās apspriešanas otro posmu

Saldus pilsētas dome paziņo, ka tiek turpināts darbs pie Saldus pilsētas teritorijas plānojuma izstrādes. Saldus pilsētas Teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas 2.posms tiek organizēts no 2004.gada 19.novembra līdz 2005.gada 10.janvārim.
Saldus pilsētas teritorijas plānojums ir izstrādāts laika posmam līdz 2012.gadam.
Plānojums izmantojams tālākajai detālai pilsētas attīstības plānošanai. Tas ir informatīvs materiāls pilsētas iedzīvotājiem, kas ļauj pilsētniekiem izteikt savu viedokli par teritorijas attīstību.
Saldus pilsētas dome katram zemesgabala īpašniekam lūdz pievērst uzmanību izstrādātajam Saldus pilsētas teritorijas plānojumam, lai pārliecinātos par sava zemes īpašuma izmantošanas perspektīvām tuvākajā nākotnē.
Ar teritorijas plānojuma materiāliem var iepazīties visi interesenti Saldus pilsētas domē Striķu ielā 3, Tūrisma informācijas centrā (ieeja no Kalpaka laukuma puses ) katru darba dienu no pulksten 8 līdz 12 un no 13 līdz 17. Nepieciešamos paskaidrojumus saņemt un rakstiskus priekšlikumus iesniegt var minētajā laika posmā Saldus pilsētas domē. Lai saņemtu rakstisku atbildi, fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds, dzīvesvietas adrese; juridiskām personām – nosaukums, juridiskā adrese. Līdz publiskās apspriedes beigām plānojuma apspriešanā konsultācijas sniedz domes speciālisti.
Atbildīgā amatpersona par teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas procesu – Saldus pilsētas domes izpilddirektors J.Jurciks (tālr. 3807270, e-pasts:
izpilddirektors@dome.saldus.lv)
Priekšlikumu un atsauksmju analīze notiks 29.decembrī pulksten 15 Saldus pilsētas domes zālē.

Paziņojums par teritorijas plānojuma sabiedrisko apspriešanu

Limbažu rajona Braslavas pagasta padome paziņo par Braslavas pagasta teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas 2.posma uzsākšanu (padomes 2004.gada 3.novembra protokols nr.8.1.). Interesenti aicināti iepazīties ar teritorijas plānojuma 1.redakcijas materiāliem un sniegt rakstiskus priekšlikumus no š.g. 4.novembra līdz 16.decembrim darbdienās no pulksten 8.30 līdz 16 Braslavas pagasta padomē ”Kalnārēs”, p/n Blankaskrogs, Limbažu rajons, LV-4068.
Sabiedriskās apspriešanas sapulce paredzēta 2004.gada 10.decembrī pulksten 11 Vilzēnu skolā.
Par teritorijas plānojumu atbildīgā persona – padomes priekšsēdētāja Dzintra Kārkliņa, tālr./fakss 4031006.

Paziņojums par detālplānojumu

Pamatojoties uz LR Ministru kabineta 2000.gada 5.decembra noteikumiem nr.423 “Noteikumi par teritorijas plānojumiem”, Liepājas pilsētas dome nodod publiskai apspriešanai detālplānojuma projekta, kurš paredz grozījumus pašvaldības teritorijas plānojumā, teritorijai starp ZIEMEĻU MOLU, PIESTĀTNES IELU, PULKVEŽA BRIEŽA IELAS nepāra numuru pusi līdz TURAIDAS IELAI, zaļo zonu no TURAIDAS IELAS LĪDZ KAROSTAS KANĀLAM, KAROSTAS KANĀLA krastu un projektējamo AVIĀCIJAS IELU, 1.redakciju.
Projektu izstrādājis arhitekta Ulda Pīlēna birojs. Projekta vadītāja – Liepājas SEZ teritorijas plānotāja Iveta Ansone.
Izstrādātā plānojuma materiāli būs pieejami apskatei Liepājas pilsētas domes ēkas 1.stāva vestibilā Rožu ielā 6, Liepājā, un SIA “Karosta” ēkas 1.stāva vestibilā Imantas ielā 3, Liepājā.
Publiskās apspriešanas termiņš noritēs 6 nedēļas no šī sludinājuma publicēšanas LR laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.
Sabiedriskās apspriešanas laikā varēs saņemt speciālistu skaidrojumus par projektu – Liepājas pilsētas Būvvaldē, Rožu ielā 6, Liepājā, katru trešdienu no pulksten 14 līdz 17 un Karostas namu pārvaldē Imantas ielā 3, Liepājā, katru pirmdienu no pulksten 16 līdz 18 pie Ivetas Ansones.
Ierosinājumi un atsauksmes iesniedzami Liepājas pilsētas Būvvaldē, Rožu ielā 6, Liepājā, LV-3401, vai pa faksimilu 3423391, vai elektronisko pastu: gita@dome.liepaja.lv
Ierosinājumos un atsauksmēs lūdzam norādīt jūsu adresi, fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds; juridiskām personām – nosaukums un uzņēmuma reģistrācijas numurs.
Izstrādāto detālo plānojumu paredzēts izskatīt un pieņemt lēmumu atklātā Liepājas pilsētas domes sēdē, par ko tiks paziņots laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” un “Kurzemes Vārds”.

Paziņojums par detālo plānojumu zemesgabalam “Kārkliņi”
Rīgas rajonā, Salaspils pilsētas lauku teritorijā

Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju dome 2004.gada 27.oktobrī ar nr.21, 28.§ apstiprinājusi kā saistošos noteikumus “Detālo plānojumu zemesgabalam “Kārkliņi” Rīgas rajonā Salaspils pilsētas lauku teritorijā”.
Ar detālā plānojuma pilnu dokumentāciju var iepazīties Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju būvvaldē Līvzemes ielā 8, Salaspilī, LV-2169.

Paziņojums par detālā plānojuma teritorijai Rīgas raj., Mārupes pag., saimniecībai “Kļaviņas” projekta sabiedriskās apspriešanas pirmo posmu

Izstrādāšanas mērķis ir nodrošināt minētās teritorijas izmantošanu, kas veicinātu līdzsvarotu ekonomisko attīstību un saglabātu vidi atbilstoši pašvaldības ilgtermiņa prioritātēm un attīstības plāniem. Projektu izstrādā SIA “Uģis Šēnbergs” - arhitekts, projektu - vadītājs Aivars Krūmiņš.
Sabiedriskās apspriešanas pirmais posms no š.g.8.novembra līdz 12.decembrim.
Ar projektu var iepazīties SIA “Augusta Viens” P.Lejiņa ielā 9-23, tālr. 9474816. Tiks pieņemti un izstrādāti tikai rakstiski priekšlikumi, kas būs iesniegti līdz 12.12.2004.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!