• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 16. novembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2004., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96532

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

16.11.2004., Nr. 182

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 16. novembrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga piedalās Stratēģiskās analīzes komisijas grāmatas “Nacionālās intereses: formulējuma meklējumos” atvēršanas svētkos.

Vides ministrs Raimonds Vējonis tiekas ar atsevišķām Liepājas rajona pašvaldībām, lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar kompensāciju izmaksu īpaši aizsargājamo dabas teritoriju īpašniekiem.

Briselē notiek kārtējā Eiropas Savienības Ekonomikas un finanšu ministru padomes sanāksme, kurā Latviju pārstāv finanšu ministrs Oskars Spurdziņš un Finanšu ministrijas atbildīgās amatpersonas.

Nacionālo bruņoto spēku komandieris viceadmirālis Gaidis Andrejs Zeibots uzturas darba vizītē Briselē.

Notiek Ministru kabineta sēde.

ANO mītnē notiek Sociālo un politisko pētījumu institūta, ANO Attīstības programmas un Norvēģijas Pilsētvides un reģionālās attīstības pētījumu institūta rīkota diskusija par reģionālās attīstības pētījumu tīklu Latvijā.

Viesnīcas “Reval Hotel Rīdzene” zālē “Viesturs” tiek parakstīts Finanšu memorands par Eiropas ekonomiskās telpas daudzpusējo un Norvēģijas divpusējo finanšu instrumenta ieviešanu Latvijā.

Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta Mazākumtautību kultūras un informācijas nodaļas telpās notiek informatīvs pasākums starptautiskās Iecietības dienas ietvaros.

Latvijas Universitātes Filoloģijas fakultātē notiek zinātnisks seminārs “Kuršu kāpu kultūrzīmes”. Pēc semināra – diskusija par Kuršu kāpu vietu Baltijas reģionā.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!