• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Krievijas latviešu biedrību pārstāvju tikšanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2004., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96543

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par līdzdalību ES Informācijas sabiedrības tehnoloģiju pasākumā

Vēl šajā numurā

16.11.2004., Nr. 182

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Krievijas latviešu biedrību pārstāvju tikšanos

Šodien, 16.novembrī, Latvijas vēstniecība Krievijas Federācijā jau trešo reizi aicina Krievijas latviešu biedrību pārstāvjus uz ikgada sanāksmi – apaļo galdu. Pasākumā piedalās latviešu biedrību vadītāji no Maskavas, Pēterburgas, Magadanas, Komi republikas, Omskas, Tomskas, Smoļenskas, Krasnojarskas, no etniskajiem latviešu ciemiem Lejas Bulāniem un Augšbebriem. Tikšanās laikā tiks nolasīts Latvijas Valsts prezidentes vēstījums tautiešiem ārpus Latvijas, dalībniekus uzrunās Latvijas vēstnieks Krievijā Normans Penke. Apaļajā galdā piedalīsies arī Latvijas Sabiedrības integrācijas fonda direktors Nils Sakss un Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta pārstāvis Andrejs Berdņikovs.
Tikšanās dalībniekus iepazīstinās ar Valsts diasporas programmu 2004.–2006. gadam, biedrību vadītāji tiks apmācīti gatavot projektu pieteikumus, lai saņemtu Sabiedrības integrācijas fonda finansējumu, kā arī tiks pārrunāti konsulārie jaunumi.
Vēstniecība regulāri rīko šādas tikšanās, lai biedrību vadītāji labāk iepazītu cits citu, dalītos pieredzē, uzzinātu jaunāko informāciju gan par notiekošo citās biedrībās, gan Latvijas valsts palīdzību tautiešiem, kā arī vēstniecības diplomātiem un citām amatpersonām. 17.novembrī latviešu biedrību vadītāji piedalīsies LR vēstniecības rīkotajā svinīgajā pieņemšanā, kas būs veltīta Latvijas Republikas proklamēšanas 86.gadadienai un notiks Valsts Puškina muzejā Maskavā.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!