• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Polijas militārā atašeja atvadu vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2004., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96545

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Vācijas žurnālistu vizīti Ekonomikas ministrijā

Vēl šajā numurā

16.11.2004., Nr. 182

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Polijas militārā atašeja atvadu vizīti

Sestdien, 13.novembrī, Aizsardzības ministriju atvadu vizītē apmeklēja Polijas militārais atašejs Latvijā Rišards Ņečipors. Tikšanās laikā ar Aizsardzības ministrijas valsts sekretāru Edgaru Rinkēviču amatpersonas pārrunāja Latvijas un Polijas aizsardzības ministriju un bruņoto spēku sadarbību. “Latvijas un Polijas bruņotajiem spēkiem jau tradicionāli izveidojusies aktīva sadarbība – mūsu karavīri kopīgi veic dienesta pienākumus miera nodrošināšanas operācijā Irākā un piedalās jūras spēku vienību operācijās Baltijas jūrā,” teica E.Rinkēvičs. Valsts sekretārs un Polijas militārais atašejs pārrunāja arī perspektīvas abu valstu aizsardzības sistēmu sadarbībā ES kaujas grupu izveidošanas plānošanā.
Nacionālo bruņoto spēku komandieris viceadmirālis Gaidis Andrejs Zeibots pulkvedim Rišardam Ņečiporam kā pateicību par dienestu, kā arī Latvijas un Polijas bruņoto spēku sadarbības stiprināšanu pasniedza NBS komandiera apbalvojumu – 3.pakāpes goda zīmi “Par nopelniem”.
Vienlaikus Aizsardzības ministrijā akreditējās jaunais Polijas militārais atašejs Latvijā pulkvedis Eugeņjušs Lendzjons. Pulkvedis E.Lendzjons dzimis 1949.gadā, ir augstākā militārā izglītība. Iepriekšējie amata pienākumi bijuši saistīti ar aizsardzības atašeja vietnieka darbu Krievijā. Precējies, ir divas meitas.

AM Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!