• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oktobrī visvairāk būvatļauju dzīvokļu renovācijai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2004., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96552

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pieteikumi par 600 000 latu

Vēl šajā numurā

16.11.2004., Nr. 182

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Oktobrī visvairāk būvatļauju dzīvokļu renovācijai

Par patvaļīgas būvniecības sākšanu un atkāpēm no saskaņotajiem projektiem oktobrī Rīgā sastādīti 23 administratīvie protokoli. Lielākie administratīvie sodi – 500 un 250 latu – piemēroti par patvaļīgu spēļu zāles izbūvi un patvaļīgu celtniecību.
Oktobrī Rīgas pilsētas būvvaldē kopumā saskaņots un akceptēts 471 jaunbūvju, rekonstrukciju, renovāciju un inženiertehnisko darbu būvprojekts.
Lielākais saskaņoto un akceptēto būvprojektu un inženiertehnisko projektu skaits oktobrī, līdzīgi kā septembrī, bijis Latgales un Vidzemes priekšpilsētā – attiecīgi 116 un 99 būvprojekti. Zemgales priekšpilsētā akceptēti un saskaņoti 87, Ziemeļu rajonā – 54, Kurzemes rajonā – 57, Centra rajonā – 43 un Vecrīgā – 15 projekti.
Skiču stadijā saskaņoti arī divi daudzdzīvokļu dzīvojamu namu projekti Stirnu ielā un Nītaures ielā 3. Turpinot Dreiliņu–2 dzīvojamā masīva rekonstrukciju, saskaņots kārtējais daudzdzīvokļu ēkas projekts.
Rīgas pilsētas būvinspekcija izsniegusi 198 atļaujas būvniecības sākšanai. Skaitliski lielākā daļa būvatļauju izsniegtas dzīvokļu renovācijas un dzīvojamo ēku rekonstrukcijas darbiem. Jaunbūvju vidū lielākā daļa būvatļauju izsniegtas pagaidu būvēm.
Ekspluatācijā pilsētā pieņemti 116 objekti. Lielākais ekspluatācijā pieņemto objektu skaits bijis Vidzemes priekšpilsētā (31) un Centra rajonā (21).

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!