• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ES ekonomikas un finanšu ministru sanāksmi Briselē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.11.2004., Nr. 183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96605

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ES finansējumu arī komunistisko režīmu upuru piemiņai

Vēl šajā numurā

17.11.2004., Nr. 183

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ES ekonomikas un finanšu ministru sanāksmi Briselē

Vakar, 16.novembrī, Briselē notika kārtējā ES Ministru padomes ekonomikas un finanšu lietās sanāksme (ECOFIN), kurā piedalās finanšu ministrs Oskars Spurdziņš un Finanšu ministrijas atbildīgās amatpersonas. ECOFIN sanāksmē piedalās visu ES dalībvalstu finanšu ministri, un šajā sanāksmē tiek pieņemti nozīmīgākie ES lēmumi finanšu jomā. Latvijas nostāja sanāksmē izskatāmajos jautājumos ir apstiprināta Ministru kabineta 11.novembra sēdē.
ECOFIN sanāksmes darba kārtībā ir šādi jautājumi: augsta līmeņa darba grupas (Vīma Koka vadībā) ziņojums par Komisijas gatavošanos Lisabonas stratēģijas vidusposma pārskatam 2005. gada martā – diskusijas Eiropadomē 4.–5.novembrī; Stabilitātes un izaugsmes pakts – Stabilitātes un izaugsmes pakta pārskatīšana: galvenie jautājumi; Finanšu ietvars 2007. – 2013.gadam – pašu resursu sistēma; finanšu pakalpojumi – Padomes secinājumi par FSC ziņojumu par finanšu integrāciju; finanšu pakalpojumi – Padomes secinājumi par Komisijas ziņojumu par vērtspapīru klīringu un maksājumu sistēmām; finanšu pakalpojumi – Padomes secinājumi par Lamfalussy ietvara izvērtējumu; pievienotās vērtības nodoklis – Komisijas prezentācija par “vienas pieturas” shēmas iniciatīvu; pievienotās vērtības nodoklis – pakalpojumu sniegšanas vieta; pievienotās vērtības nodoklis – samazinātās PVN likmes; priekšlikums Eiropas Parlamenta un Padomes regulai par skaidras naudas pārvietošanas kontroli uz ārējām robežām.

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!