• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente aizlūgumā par Latviju Jāņa baznīcā Latvijas Republikas proklamēšanas 86.gadadienā 18.novembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.11.2004., Nr. 184 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96698

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente karaspēka parādē 11.novembra krastmalā Latvijas Republikas proklamēšanas 86.gadadienā 18.novembrī

Vēl šajā numurā

20.11.2004., Nr. 184

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente aizlūgumā par Latviju Jāņa baznīcā Latvijas Republikas proklamēšanas 86.gadadienā 18.novembrī:

Dievs Kungs!
Mēs Tev pateicamies par dāvanām, ko Tu tik bagātīgi pār mums esi izlējis, mēs pateicamies par savu brīvību un neatkarību, mēs pateicamies par savas zemes uzplaukumu, mēs pateicamies par to, ka Tu esi ļāvis pievienoties brīvu un plaukstošu zemju saimei.
Dievs Kungs, mēs lūdzam, pasargā mūs no ļauna. Pasargā mūs no ļaunuma, kas mīt katra cilvēka sirdī, pasargā mūs no ļaunuma, ko pret mums raidītu tie, kas nav mūsu labvēļi, stiprini mūs ar savas taisnības bruņām, un lai visi pret mums vērstie ieroči kļūtu nespēcīgi un nokristu viņu sūtītāju rokās.
Dievs Kungs, apgaismo mūs ar sava svētā gara gaismu, ļauj, lai lēmumus, ko mēs pieņemam, un spriedumus, ko mēs spriežam, mēs darītu taisnības un patiesības garā.
Dievs Kungs, dod mums spēku, dod mums spēku darīt to, kas ir mūsu pienākums, un uzņemties atbildību par visu, ko mēs veicam.
Visvairāk, Dievs Kungs, mēs lūdzam mīlestību. Ļauj mums izjust, ka esam Tavi bērni, ka Tava mīlestība vienmēr mūs pavada un nekad neatstājas. Dod mums pietiekami mīlestības, lai varam mīlēt savus tuvākos, savu zemi un savu valsti. Mēs Tevi lūdzam, ak Kungs!

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!