• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par 2004.gada Latvijas Kvalitātes balvu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.11.2004., Nr. 187 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96934

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par alkoholisko dzērienu licenču pārreģistrācijas termiņu

Vēl šajā numurā

25.11.2004., Nr. 187

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par 2004.gada Latvijas Kvalitātes balvu

Vakar, 24.novembrī, pēcpusdienā Ekonomikas ministrijā notika Latvijas Kvalitātes balvas žūrijas komisijas sēde, kurā, balstoties uz Latvijas Kvalitātes balvas vērtētāju sniegtajiem pārskatiem, tika noteikti 2004.gada Latvijas Kvalitātes balvas ieguvēji un diskutēts par iespējamajiem risinājumiem, kā veicināt uzņēmēju interesi piedalīties šajā sacensībā.
2004.gadā Latvijas Kvalitātes balva tika izsludināta trijās grupās – lielo uzņēmumu grupā (virs 250 strādājošo); mazo un vidējo uzņēmumu grupā (līdz 250 strādājošo); publiskā sektora uzņēmumu grupā.
Uzņēmēji balvas izcīņai bija pieteikušies divās grupās: lielo uzņēmumu un mazo un vidējo uzņēmumu grupā. Sēdes laikā žūrijas komisijas locekļi tika informēti par pretendentu skaitu, sadalījumu grupās, iepazīstināti ar īsu vērtēšanas rezultātu kopsavilkumu un vērtējuma atspoguļojumu punktos. Tika pieņemts vienbalsīgs žūrijas komisijas lēmums piešķirt 2004.gada Latvijas Kvalitātes balvas un finālistu diplomus konkrētiem pretendentiem šodien, 25.novembrī, 8.gadskārtējās visaptverošās kvalitātes vadības jautājumiem veltītās starptautiskās konferences Latvijā “Efektīva procesu, partnerattiecību un resursu vadība izaugsmei un konkurētspējai” noslēgumā.
Sēdē izskanēja arī dažādi priekšlikumi par iespējamajiem risinājumiem, kā turpmāk veicināt uzņēmēju interesi piedalīties Latvijas Kvalitātes balvas izcīņā. Nolemts 2005.gada janvārī, pieaicinot interesentus no uzņēmējiem, diskutēt par iespējamajiem risinājumiem un konkrētu rīcību šajā sakarā.

EM Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!