• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par alkoholisko dzērienu licenču pārreģistrācijas termiņu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.11.2004., Nr. 187 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96940

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par plānotajām izmaiņām pacientu iemaksās jauno veselības aprūpes finansēšanas un organizēšanas noteikumu projektā

Vēl šajā numurā

25.11.2004., Nr. 187

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par alkoholisko dzērienu licenču pārreģistrācijas termiņu

Valsts ieņēmumu dienests (VID) atkārtoti aicina visus komersantus, kuri vēl līdz šim nav veikuši licenču pārreģistrāciju saskaņā ar Alkoholisko dzērienu aprites likuma Pārejas noteikumu 4.punktu, kas nosaka, ka speciālās atļaujas (licences) alkoholisko dzērienu un spirta vairumtirdzniecībai un licences alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecībai, kas izsniegtas līdz 2004.gada 30.aprīlim, pārreģistrējamas un ir spēkā līdz 2004.gada 1.decembrim, iesniegt nepieciešamos dokumentus VID Akcīzes preču pārvaldē līdz 30.novembrim. Licences, kas netiks pārreģistrētas līdz 2004.gada 1.decembrim, zaudēs spēku.
Pēc VID Akcīzes preču pārvaldes rīcībā esošās informācijas, 2004.gada 15.novembrī bija pārreģistrētas 2744 licences alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecībai un 47 licences alkoholisko dzērienu un spirta vairumtirdzniecībai. Nav pārreģistrētas 3106 licences alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecībai un 24 licences alkoholisko dzērienu un spirta vairumtirdzniecībai.
Tā kā ir daudz licenču, VID Akcīzes preču pārvalde pieņems dokumentus licenču pārreģistrācijai līdz 2004.gada 30.novembrim.
VID brīdina, ka pēc 2004.gada 1.decembra komersanti, kas nebūs laikus veikuši licenču pārreģistrāciju, būs spiesti pārtraukt attiecīgo komercdarbību līdz jaunas licences saņemšanai.
Neskaidrību gadījumā komersanti var konsultēties VID Akcīzes preču pārvaldē.

VID Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!