• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par valsts amatpersonas deklarācijas iesniegšanu, beidzot pildīt amata pienākumus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.11.2004., Nr. 187 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96941

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts konsolidētā kopbudžeta fiskālo pārpalikumu

Vēl šajā numurā

25.11.2004., Nr. 187

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par valsts amatpersonas deklarācijas iesniegšanu, beidzot pildīt amata pienākumus

2004.gada novembrī aprit divi gadi kopš izmaiņām Saeimas un Ministru kabineta personālsastāvā. Līdz ar to Valsts ieņēmumu dienests atgādina, ka, saskaņā ar likuma “Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā” 25.panta piekto daļu, bijušajiem Saeimas deputātiem, Ministru prezidentam, ministriem, īpašu uzdevumu ministriem un valsts ministriem, kā arī parlamentārajiem sekretāriem ir jāaizpilda un jāiesniedz Valsts ieņēmumu dienestā valsts amatpersonas deklarācija, kas iesniedzama pēc tam, kad amata pienākumu pildīšana ir izbeigta.
Deklarācija par nākamajiem 12 mēnešiem bijušajiem Saeimas deputātiem, Ministru prezidentam, ministriem, īpašu uzdevumu ministriem un valsts ministriem, kā arī parlamentārajiem sekretāriem iesniedzama ne vēlāk kā divdesmit septītajā mēnesī pēc tam, kad valsts amatpersonas amata pienākumu pildīšana ir izbeigta.
Deklarācijā ir jāsniedz ziņas par stāvokli divdesmit ceturtā mēneša pēdējā dienā, skaitot no dienas, kad valsts amatpersona pārtraukusi pildīt amata pienākumus, izņemot informāciju par iepriekšējā gadā gūtajiem ienākumiem, kuri, saskaņā ar Ministru kabineta 2002.gada 22.oktobra noteikumu Nr.478 “Kārtība, kādā aizpildāmas, iesniedzamas, reģistrējamas un glabājamas valsts amatpersonu deklarācijas un aizpildāmi un iesniedzami valsts amatpersonu saraksti” 13.punktu, minētajā deklarācijā nav jānorāda.
Bijušajiem Saeimas deputātiem deklarācijā norādāmās ziņas jāsniedz pēc stāvokļa uz 2004.gada 5.novembri, bet Ministru prezidentam, ministriem, īpašu uzdevumu ministriem, valsts ministriem un parlamentārajiem sekretāriem – uz 2004.gada 7.novembri.
Valsts amatpersonas deklarācijas iesniedzamas Valsts ieņēmumu dienesta Korupcijas novēršanas daļā attiecīgi līdz 2004.gada 5. vai 7.februārim Rīgā, Smilšu ielā 12, 401.kabinetā.

VID Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!