• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot Triju Zvaigžņu ordeni franču uzņēmēju apvienības MEDEF Baltijas valstu komitejas prezidentam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.11.2004., Nr. 187 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96943

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

25.11.2004., Nr. 187

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot Triju Zvaigžņu ordeni franču uzņēmēju apvienības MEDEF Baltijas valstu komitejas prezidentam

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 24.novembrī, Rīgas pilī pasniedza Triju Zvaigžņu ordeni Francijas uzņēmēju apvienības “Mouvement des enterprises de France” (MEDEF) Baltijas valstu komitejas prezidentam Remī Robinē-Difo.
Pasniedzot apbalvojumu, prezidente uzteica R.Robinē-Difo pūliņus nerimstoši aktivizēt Latvijas un Francijas ekonomiskos sakarus, kas devis milzīgu ieguldījumu investīciju pieaugumam Latvijā un abu valstu uzņēmēju kontaktiem. Saņemot ordeni, R.Robinē-Difo sacīja, ka “patiesi jūtos kā Latvijas draugs, kā francūzis un kā eiropietis un vēlu Latvijas cilvēkiem labklājību un jūsu valstij izaugsmi. Arī turpmāk darīšu visu, kas manos spēkos, lai ekonomiskās saites starp Latviju un Franciju vērstos plašumā”. R.Robinē-Difo vēlēja sekmīgu V.Vīķes-Freibergas oficiālo vizīti Francijā nākamā gada nogalē, kā arī pauda pārliecību, ka vizītes laikā notiekošais Latvijas kultūras festivāls “Pārsteidzošā Latvija” noteikti pārsteigs Francijas iedzīvotājus un ļaus labāk iepazīt Latvijas kultūru.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!