• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Akreditējot Latvijas vēstnieku Amerikas Savienotajās Valstīs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.11.2004., Nr. 187 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96945

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nosaucot Ministru prezidenta amata kandidātu

Vēl šajā numurā

25.11.2004., Nr. 187

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Akreditējot Latvijas vēstnieku Amerikas Savienotajās Valstīs

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 24.novembrī, Rīgas pilī pasniedza akreditācijas vēstuli Latvijas vēstniekam ASV Mārim Riekstiņam, novēlot daudz sekmju jaunajā amatā, kā arī izsakot visaugstāko pateicību un apbrīnu par viņa ilggadējo darbu Ārlietu ministrijas valsts sekretāra amatā. Saņemot akreditācijas vēstuli, M.Riekstiņš sacīja, ka darīs visu, lai aizstāvētu Latvijas un tās pilsoņu intereses ASV.
V.Vīķe-Freiberga un M.Riekstiņš pārrunāja Latvijas un ASV divpusējās sadarbības perspektīvu politiskajā un ekonomikas laukā, uzsverot labo attiecību gaisotni starp abām valstīm. M.Riekstiņš informēja prezidenti par savām iecerēm starpparlamentāro sakaru stiprināšanā, investīciju veicināšanā no ASV, goda konsulu tīkla paplašināšanā, kā arī jauna veida sadarbībā ar trimdas latviešiem. Uzsverot transatlantiskās saites nozīmību, apspriestas ar NATO darbību saistītas aktualitātes.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!