• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jūrmalas pilsētas domes 2004. gada 3. novembra saistošie noteikumi Nr. 18 "Grozījumi Jūrmalas pilsētas domes saistošajos noteikumos "Par autotransporta līdzekļu iebraukšanas nodevu Jūrmalas pilsētas īpaša režīma zonā", kas apstiprināti ar Jūrmalas pilsētas domes 1996.gada 27.decembra lēmumu Nr.1176". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.11.2004., Nr. 187 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96949

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.19

Par detālplānojuma Jūrmalā sabiedriskajam centram Vaivaros apstiprināšanas atcelšanu

Vēl šajā numurā

25.11.2004., Nr. 187

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Jūrmalas pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 18

Pieņemts: 03.11.2004.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.18

Jūrmalā 2004.gada 3.novembrī (prot. Nr.23, 22.punkts)

Grozījumi Jūrmalas pilsētas domes saistošajos noteikumos “Par autotransporta līdzekļu iebraukšanas nodevu Jūrmalas pilsētas īpaša režīma zonā”, kas apstiprināti ar Jūrmalas pilsētas domes 1996.gada 27.decembra lēmumu Nr.1176

1. 4.1.punktu izteikt šādā redakcijā:

“4.1. Gada vai sezonas nodeva 25% no šajos noteikumos minētās likmes tiek piemērota, ja vieglā autotransporta līdzekļa īpašnieks ir:

4.1.1. deklarējis pastāvīgo dzīvesvietu Rīgas rajona Salas vai Babītes pagastā vai Tukuma rajona Lapmežciema vai Smārdes pagastā ne mazāk kā vienu gadu no iesnieguma saņemšanas dienas;

4.1.2. Jūrmalas pilsētas budžeta iestāde;

4.1.3. Jūrmalas pašvaldības aģentūra;

4.1.4. kapitālsabiedrība, kuras 100% kapitāla daļu pieder Jūrmalas pilsētas pašvaldībai;

4.1.5. 4.1.2.–4.1.4.punktā minēto organizāciju darbinieks.”

2. 4.2.punktu izteikt šādā redakcijā:

“4.2. Gada vai sezonas nodeva 50% no šajos noteikumos minētās likmes tiek piemērota gadījumā, ja autotransporta līdzekļa īpašnieks ir Jūrmalas pilsētas teritorijā esoša valsts budžeta iestāde, valsts aģentūra vai kapitālsabiedrība, kuras 100% kapitāla daļu pieder valstij, vai tās darbinieks.”

3. 5.2.punktu izteikt šādā redakcijā:

“5.2. Fiziskas personas, kuru vieglais ģimenes autotransporta līdzeklis nav reģistrēts Jūrmalas pilsētā, gadījumos, kad viens no laulātajiem ne mazāk kā vienu gadu no iesnieguma saņemšanas dienas ir deklarējis pastāvīgo dzīvesvietu Jūrmalā (sedzot caurlaides izgatavošanas un izsniegšanas izmaksas Ls 2 apmērā un saņemot to Ceļu satiksmes drošības direkcijas Jūrmalas nodaļā).”

4. 5.3.punktu izteikt šādā redakcijā:

“5.3. Fiziskas personas un viņu laulātie, kuru īpašumā (valdījumā, lietošanā) atrodas nekustamais īpašums Jūrmalas pilsētā un autotransporta līdzeklis ir tās pašas fiziskās personas vai viņa laulātā īpašumā, tiek izsniegta caurlaide konkrētam autotransporta līdzeklim (sedzot izsniedzamās caurlaides izgatavošanas un izsniegšanas izmaksas Ls 5 apmērā).”

5. 5.4.1.punktu izteikt šādā redakcijā:

“5.4.1. Operatīvajam autotransportam (Latvijas Republikas Ministru kabineta 2004.gada 29.jūnija noteikumi Nr.571 “Ceļu satiksmes noteikumi”).”

6. 5.4.3.punktu izteikt šādā redakcijā:

“5.4.3. autotransportam, kas pielāgots vadītājam invalīdam.”

7. Svītrot 5.4.5.punktu

8. 5.4.9.punktu izteikt šādā redakcijā:

“5.4.9. valsts (pašvaldības) policijas autotransportam (pildot dienesta pienākumus).”

9. Papildināt 5.4.punktu ar 5.4.14.apakšpunktu šādā redakcijā:

“5.4.14. transporta līdzekļi, kas pārvadā fiziskas personas ar ārsta nosūtījumu uz Jūrmalas pilsētas ārstniecības iestādēm, neatliekamās medicīniskās palīdzības sniegšanas gadījumā.”

10. Papildināt ar 5.5.punktu šādā redakcijā:

“5.5. fiziskām personām, kuru īpašumā (valdījumā, lietošanā) atrodas nekustamais īpašums, bet kuras lieto citas fiziskas vai juridiskas personas īpašumā esošu autotransporta līdzekli, — tiek izsniegta caurlaide vienam autotransporta līdzeklim (sedzot caurlaides izgatavošanas un izsniegšanas izmaksas Ls 5 apmērā). Gadījumā, ja lietojamais transportlīdzeklis tiek nomainīts, tad jauna caurlaide var tikt saņemta pēc iepriekš izsniegtās nodošanas (sedzot caurlaides izgatavošanas un izsniegšanas izmaksas Ls 5 apmērā).”

11. Papildināt ar 5.6.punktu šādā redakcijā:

“5.6. fiziskām personām, kuras ne mazāk kā vienu gadu no iesnieguma saņemšanas dienas ir deklarējušas pastāvīgo dzīvesvietu Jūrmalas pilsētā, bet lieto citas fiziskas vai juridiskas personas īpašumā esošu autotransporta līdzekli, tiek izsniegta caurlaide vienam autotransporta līdzeklim (sedzot izsniedzamās caurlaides izgatavošanas un izsniegšanas izmaksas Ls 5 apmērā). Gadījumā, ja lietojamais transportlīdzeklis tiek nomainīts, tad jauna caurlaide var tikt saņemta pēc iepriekš izsniegtās nodošanas (sedzot izsniedzamās caurlaides izgatavošanas un izsniegšanas izmaksas Ls 5 apmērā)”.

12. 6.1.punktu izteikt šādā redakcijā:

“6.1. Iegūtie naudas līdzekļi no autotransporta līdzekļu iebraukšanas nodevas un caurlaižu realizācijas (izņemot saistošo noteikumu 5.1. un 5.2.punktā minētos) tiek ieskaitīti Jūrmalas pilsētas pašvaldības budžetā un izlietoti pašvaldības funkciju realizēšanai.

Autotransporta līdzekļu nodevu un maksu par izsniedzamo caurlaidi (izņemot saistošo noteikumu 5.1. un 5.2.apakšpunktā minēto) iekasē Jūrmalas pilsētas domes finanšu pārvaldes centralizētā grāmatvedība, pēc nodevas vai maksas par caurlaidi samaksāšanas, izsniedzot speciālas formas caurlaidi konkrētam autotransporta līdzeklim. Nomaksājot autotransporta līdzekļa sezonas vai gada nodevu pilnā apjomā, var tikt izsniegta caurlaide ar norādi “uzrādītājam”.

Mēneša, sezonas un gada caurlaide iebraukšanai pilsētā ir derīga, ja tā ir apstiprināta ar speciālu zīmogu un parakstu un ir novietota aiz mašīnas priekšējā stikla redzamā vietā.”

13. 6.3.punktu izteikt šādā redakcijā:

“6.3. Nodevas maksāšanas atvieglojuma piemērošanai jāiesniedz rakstisks pieteikums Jūrmalas pilsētas domes finanšu pārvaldē. Pieteikums tiek izskatīts piecu darba dienu laikā no tā saņemšanas.”

14. 7.1.punktu izteikt šādā redakcijā:

“7.1. Gadījumos, kas šajos noteikumos nav paredzēti, jautājumu par daļēju vai pilnīgu atbrīvošanu no autotransporta līdzekļa iebraukšanas nodevas, pēc fizisku vai juridisku personu iesniegumiem, izlemj domes izpilddirektors.”

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs J.Hlevickis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!