• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīga uzraudzīs hokejhalles būvniecības grafika izpildi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.11.2004., Nr. 187 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96976

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Spēlmaņu nakts starmešu gaismā

Vēl šajā numurā

25.11.2004., Nr. 187

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīga uzraudzīs hokejhalles būvniecības grafika izpildi

2006.gada pasaules hokeja čempionātam nepieciešamās daudzfunkcionālās hokeja halles tehnisko projektu SIA “Merks” gatavojas iesniegt Būvvaldē decembra sākumā un cer to saskaņot līdz 22. decembrim.

Kā vakar, 24.novembrī, Rīgas domes Pilsētas attīstības komitejai skaidrojis SIA “Merks” tehniskais direktors Rolands Zelts, visi halles būvniecības darbi norisinās atbilstoši grafikam, kaut arī ir mainīta halles sākotnējā ideja – apvienot halli ar tirdzniecības centru.
Pasaules čempionāta rīcības komitejas priekšsēdētājs Guntis Ulmanis, kā arī Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans gan pauda bažas par lielās halles būvniecības tempiem.
R.Zelts norādījis, ka patlaban iedzīti aptuveni 90 procenti pāļu, atlikušie tiks iedzīti līdz decembra vidum. Nulles ciklu – darba apjomu līdz pirmā stāva grīdas iebūvei – plānots pabeigt līdz nākamā gada februāra beigām vai marta sākumam, solīja “Merka” pārstāvis. Pēc viņa teiktā, halles tehnisko projektu iecerēts saskaņot līdz gada nogalei.

Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks uzskata, ka pilsētai jāseko līdzi būvdarbu grafika izpildei. Nolemts, ka SIA “Merks” jāiesniedz grafiks Rīgas pašvaldībai, lai tā varētu kontrolēt situāciju un operatīvi risināt aktuālas problēmas, informē Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļa.
“Mēs nedrīkstam riskēt ar to, ka būvnieki var iesnausties,” sacīja A.Ameriks. Viņš ierosināja rīkot visu ieinteresēto pušu sanāksmi Pilsētas attīstības komitejā reizi mēnesī, nākamajā reizē izskatot arī problemātisko mazās halles sagatavošanas gaitu.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!