• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par licenču izsniegšanu un licenču anulēšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.11.2004., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97017

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja dienesta informācija Nr.1/7521

Par politisko organizāciju priekšvēlēšanu perioda izdevumu deklarācijām

Vēl šajā numurā

26.11.2004., Nr. 188

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Liepājas pilsētas sabiedrisko pakalpojumu regulators

Veids: informācija

Numurs: 190/1-14

Pieņemts: 01.11.2004.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Liepājas pilsētas Sabiedrisko pakalpojumu regulatora dienesta informācija Nr.190/1-14

2004.gada 1.novembrī

Par licenču izsniegšanu un licenču anulēšanu

Liepājas pilsētas Sabiedrisko pakalpojumu regulators nolemj:

Pamatojoties uz likuma “Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem” III nodaļu, MK noteikumiem Nr. 299 un uzņēmumu pieteikumiem par licenču izsniegšanu, izsniegt licenci:

• Nr. 44 SIA “Pelču ūdens” — siltumapgādē siltumenerģijas ražošanā uz 20 gadiem darbībai Kuldīgas rajonā, Pelču pagastā.

• Nr. 45 SIA “Pelču ūdens” — ūdens ieguves, apgādes un kanalizācijas pakalpojumu nozarē, kā arī to ārējo tīklu uzturēšanā uz 10 gadiem darbībai Kuldīgas rajonā, Pelču pagastā.

• Nr. 46 SIA “Saldus komunālserviss” — sadzīves atkritumu savākšanai pārvadāšanai, glabāšanai, pārkraušanai un apglabāšanai uz 4 gadiem darbībai Saldus pilsētā un rajonā.

• Nr. 47 SIA “Saldus komunālserviss” — ūdens ieguves, apgādes un kanalizācijas pakalpojumu nozarē, kā arī to ārējo tīklu uzturēšanā uz 9 gadiem darbībai Saldus pilsētā un rajonā.

• Nr. 48 SIA “Ziemeļvidzemes atkritumu apsaimniekošanas organizācija” — sadzīves atkritumu savākšanai pārvadāšanai, glabāšanai, pārkraušanai un apglabāšanai uz 5 gadiem darbībai Siguldas novada administratīvā teritorijā.

• Nr. 49 Laidzes pagasta padome — siltumapgādē siltumenerģijas ražošanā uz 20 gadiem darbībai Talsu rajonā, Laidzes pagastā.

• Nr. 50 Laidzes pagasta padome — ūdens ieguves, apgādes un kanalizācijas pakalpojumu nozarē, kā arī to ārējo tīklu uzturēšanā uz 5 gadiem darbībai Talsu rajonā, Laidzes pagastā.

Pamatojoties uz likuma “Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem” III nodaļu, MK noteikumiem Nr. 299 un uzņēmumu pieteikumu par licenču anulēšanu, anulēt licenci:

• Nr. 15 Saldus pilsētas PU “Komunālo uzņēmumu kombināts” — ūdens ieguves, apgādes un kanalizācijas pakalpojumu nozarē, kā arī to ārējo tīklu uzturēšanā.

• Nr. 16 Saldus pilsētas PU “Komunālo uzņēmumu kombināts” — sadzīves atkritumu savākšanai pārvadāšanai, glabāšanai, pārkraušanai un apglabāšanai.

Liepājas pilsētas Sabiedrisko pakalpojumu regulatora priekšsēdētājs A.Rimma

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!