• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktoru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.11.2004., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97056

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas reģionu aktivitāti ES līdzekļu saņemšanā

Vēl šajā numurā

26.11.2004., Nr. 188

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktoru

Beidzies Ekonomikas ministrijas izsludinātais konkurss uz Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktora amatu. Konkursa komisija, izvērtējot visus pretendentus, par atbilstošāko atzina pašreizējo aģentūras direktora pienākumu izpildītāju Andri Ozolu, ņemot vērā viņa atbilstošo darba pieredzi, zināšanas eksporta veicināšanas un investīciju piesaistes jomā, kā arī ES finansējuma apguvē.
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā A.Ozols strādā kopš 2003.gada, vadot Starptautisko investīciju piesaistes departamentu, Investīciju un tirdzniecības veicināšanas departamentu, kā arī pildot aģentūras direktora vietnieka pienākumus. A.Ozols augstāko izglītību ieguvis LU Fizikas un matemātikas fakultātē un Biznesa augstskolas “Turība” Uzņēmējdarbības vadības fakultātē.
24.novembrī ekonomikas ministrs Juris Lujāns parakstīja rīkojumu, ar kuru par Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktoru tiek iecelts A.Ozols.
Ekonomikas ministrija šā gada 2.novembrī izsludināja konkursu uz LIAA direktora amatu. Dalībai konkursā pieteicās četri pretendenti. Konkursa pirmajā kārtā konkursa komisija par piemērotākiem atzina divus kandidātus, no kuriem viens atsauca savu kandidatūru.
Amata pretendentiem tika izvirzītas šādas prasības: augstākā izglītība (dodot priekšroku ekonomiskajai vai juridiskajai), darba pieredze vadošā amatā vismaz divus gadus, pieredze darbā eksporta veicināšanas un investīciju piesaistes jomā, pieredze darbā ar ES finansējuma apguvi (tiks uzskatīta par priekšrocību), labas svešvalodu zināšanas un komunikācijas spējas.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!