• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas Apvienotās tūrisma komitejas sanāksmi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.11.2004., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97062

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas lauksaimniecības ministriju pārstāvju tikšanos

Vēl šajā numurā

26.11.2004., Nr. 188

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas Apvienotās tūrisma komitejas sanāksmi

25. un 26.novembrī Siguldā norisinās Baltijas Apvienotās tūrisma komitejas (BATK) trešā sanāksme. No Latvijas sanāksmē piedalās Ekonomikas ministrijas Tūrisma departamenta, Tūrisma attīstības valsts aģentūras pārstāvji un Ārlietu ministrijas pārstāve. Igauniju sanāksmē pārstāv Ekonomisko attiecību un sakaru ministrijas, kā arī Igaunijas Tūrisma padomes pārstāvji. No Lietuvas uz sanāksmi ieradušies Ekonomikas ministrijas pārstāvji, Viļņas pilsētas municipālās pārvaldes pārstāve, Valsts tūrisma departamenta pārstāvji, kā arī Ārlietu ministrijas pārstāvis. Sanāksmē piedalās arī Baltijas Tūrisma informācijas biroja Berlīnē vadītāja.
BATK trešajā sanāksmē paredzēts pārrunāt tūrisma situāciju Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī izvērtēt Baltijas Apvienotās tūrisma komitejas 2004.gada darba rezultātus un izstrādāt darba plāna projektu 2005.gadam.
Pirmajā dienā sanāksmē piedalījās arī Polijas Tūrisma organizācijas pārstāvji, ar kuriem pārrunāta Baltijas valstu un Polijas sadarbība 2005.gadā.
Sanāksmes otrajā dienā tiks pārskatītas Baltijas valstu kopīgās mārketinga aktivitātes un apspriests BATK darba plāna projekts 2005.gadam, kā arī pārrunāti aktuālākie jautājumi ES un Baltijas jūras reģionā.
Baltijas Apvienotā tūrisma komiteja ir izveidota, lai īstenotu 2002.gadā noslēgto Latvijas Republikas valdības, Igaunijas Republikas valdības un Lietuvas Republikas valdības nolīgumu par sadarbību tūrismā. Šī komiteja pilda arī Baltijas Ministru padomes Tūrisma komitejas (izveidota ar BMP valdību vadītāju 2001.gada 9.maija sanāksmē pieņemto rezolūciju) funkcijas.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!