• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kvalitātes balva nāk noslēgumā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.11.2004., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97073

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Reāli plāni un konkrēti termiņi

Vēl šajā numurā

26.11.2004., Nr. 188

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kvalitātes balva nāk noslēgumā

2004.gada Latvijas Kvalitātes balvu mazo un vidējo uzņēmumu grupā saņēmis SIA “TNT Latvia”.

Vakar, 25.novembrī, Rīgā Latvijas Kvalitātes asociācija pasniedza gadskārtējo Kvalitātes balvu. Ar šo balvu tiek novērtēta organizāciju darbība un vadības sistēmas tajā. Latvijas Kvalitātes balvas izcīņā tiek vērtēti visi uzņēmuma darbību ietekmējošie faktori – stratēģija, mērķu definēšana, pieeja darbinieku, resursu, vides vadībai, kā arī sadarbības partneru izvēle un uzņēmējdarbības rezultāti. Vērtējums pamatojas uz Eiropas Kvalitātes fondā izveidoto izcilas uzņēmējdarbības modeli, kurš sastāv no 9 elementiem, bet uzņēmumus vērtēja žūrijas komisija, kuras priekšsēdētājs ir ekonomikas ministrs Juris Lujāns.
2004.gada Latvijas Kvalitātes balvas ieguvējs tika paziņots konferences “Efektīva procesu, resursu un partnerattiecību vadība izaugsmei un konkurētspējai” noslēgumā.
Zīmīgi, ka šogad balvu lielo uzņēmumu grupā nepiešķīra. Tas skaidrojams ar to, ka pretendenti uzrādīja zemākus rezultātus nekā iepriekšējo gadu finālisti.
Toties mazo un vidējo uzņēmumu grupā finālisti bija četri: SIA “AGA”; VSIA “Latvijas Vēstnesis”; a/s “Rīgas raugs” un SIA “TNT Latvia”. Mazo un vidējo uzņēmumu (MVU) attīstības politika, kas pamatā vērsta uz uzņēmējdarbības aktivitātes un iniciatīvas palielināšanu, kā arī MVU konkurētspējas celšanu, Latvijā, tāpat kā citās ES dalībvalstīs un vairumā citu attīstīto valstu, tiek uzskatīta ne tikai par būtisku un neatņemamu ekonomiskās un sociālās politikas sastāvdaļu, bet arī ekonomiskās izaugsmes stimulu. Latvijas Kvalitātes balva ir labs instruments šīs politikas īstenošanai. Šogad par tās īpašnieku kļuva SIA “TNT Latvia”, kas nodarbojas ar kurjerpakalpojumu sniegšanu.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!