• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas Apvienotās tūrisma komitejas sanāksmi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.11.2004., Nr. 189 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97166

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Polijas gatavību nodot Latvijai piecus patruļkuģus

Vēl šajā numurā

30.11.2004., Nr. 189

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas Apvienotās tūrisma komitejas sanāksmi

25. un 26. novembrī Siguldā norisinājās Baltijas Apvienotās tūrisma komitejas (BATK) 3. sanāksme, kurā pārskatītas tūrisma aktualitātes Latvijā, Lietuvā un Igaunijā 2004.gadā, izvērtēti 2004.gada darba plāna īstenošanas rezultāti, kā arī pieņemts BATK 2005.gada darba plāns.
Galvenie mārketinga pasākumi, kas veikti BATK 2004.gada darba plāna ietvaros, bija Baltijas valstu dalība ar kopīgu stendu trijos starptautiskos tūrisma gadatirgos Štutgartē, Hamburgā un Milānā, Baltijas valstu un Polijas kopīgais darba seminārs Ņujorkā, ASV un Baltijas valstu prezentācija, kā arī darba seminārs Čehijā. Šajā gadā 22 000 kopijās angļu valodā izdota Baltijas valstu un Polijas kopīgā tūrisma brošūra un atjaunota Baltijas valstu karte.
Pirmajā dienā sanāksmē piedalījās Polijas Tūrisma organizācijas pārstāvji, ar kuriem pārrunātas Baltijas valstu un Polijas sadarbības iespējas 2005.gadā. Sanāksmē ar prezentāciju par Tūrisma informācijas biroja Berlīnē (BTIB) darbību un Vācijas tūrisma tirgus specifiku piedalījās arī BTIB vadītāja.
Sanāksmes otrajā dienā apspriestas iespējas iesniegt projektu pieteikumus finansējuma saņemšanai no dažādiem ES finansējuma avotiem, kā arī noteikti galvenie BATK darbības virzieni 2005.gadā – kopīgas mārketinga aktivitātes, tai skaitā dalība tūrisma gadatirgos, tūrisma informācijas materiālu izdošana, tūrisma operatoriem paredzētu semināru un žurnālistu vizīšu organizēšana.
Nolemts organizēt sanāksmi Baltijas valstu atbildīgajām amatpersonām par tūrisma statistikas jautājumiem pēc valstu iestāšanās ES. Nākamā Baltijas Apvienotās tūrisma komitejas sanāksme notiks 2005.gada novembrī Lietuvā.
Baltijas Apvienotā tūrisma komiteja ir izveidota, lai īstenotu 2002.gadā noslēgto Latvijas Republikas valdības, Igaunijas Republikas valdības un Lietuvas Republikas valdības nolīgumu par sadarbību tūrisma jomā. Šī komiteja pilda arī Baltijas Ministru padomes Tūrisma komitejas funkcijas.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!