• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Datu bāzē apkopo ziņas par industriālajiem nekustamajiem īpašumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.12.2004., Nr. 191 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97301

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"airBaltic" startē no Rīgas uz Ženēvu

Vēl šajā numurā

02.12.2004., Nr. 191

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Datu bāzē apkopo ziņas par industriālajiem nekustamajiem īpašumiem

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) izveidojusi elektronisku nekustamā īpašuma datu bāzi, kurā pašvaldības, uzņēmumi vai privātpersonas var iesniegt informāciju par nekustamajiem īpašumiem, ko varētu izmantot uzņēmējdarbības attīstībai.

Aģentūrai jāsekmē uzņēmējdarbības attīstība, veicinot ārvalstu investīciju apjoma pieaugumu. Tādēļ viens no LIAA Investīciju un tirdzniecības veicināšanas departamenta informatīvajiem pakalpojumiem, kas tiek piedāvāts ārvalstu investoriem, ir informācija par nekustamo īpašumu Latvijā un piemērotas izvietošanās vietas piemeklēšana. Tas ir būtisks faktors, kas sekmē investīciju projektu īstenošanu. Proti, tas var ietekmēt pozitīva lēmuma pieņemšanu par investīciju veikšanu Latvijā.
Katram potenciālajam investīciju projektam vietu piedāvājumu aģentūra veido individuāli, atbilstoši investora noteiktajiem kritērijiem. Datu bāze ļauj operatīvi sniegt informāciju klientam par iespējām investīciju projektus izvietot Latvijas galvaspilsētā vai reģionos.
Tā kā informācija par nekustamo īpašumu mainās ļoti strauji, LIAA aicina interesentus regulāri iesniegt viņu rīcībā esošo informāciju. Informāciju datu bāzē var ievietot, aizpildot LIAA mājas lapā ievietoto elektronisko nekustamā īpašuma pieteikuma formu vai izkopējot anketu un nosūtot to uz norādīto e-pasta adresi.
Datu bāzē apkopo pamatinformāciju par nekustamo īpašumu. Tā sadalīta pamatgrupās: atrašanās vieta, izmantošanas veids, pieejamā platība, nomas vai pārdošanas nosacījumi, pieejamās inženierkomunikācijas un kontaktinformācija. Tāpat informācijas sniedzēji lūgti nosūtīt piedāvāto objektu plānus un fotogrāfijas, kas palīdz profesionāli noformēt nekustamā īpašuma piedāvājumu.
LIAA mājas lapā var apskatīt sludinājumus par aktuālajiem nekustamā īpašuma pieprasījumiem, kas tiek meklēti ārvalstu investoru uzdevumā.
Šodien, 2.decembrī, LIAA pārstāvis uzstāsies izstādē “Nekustamais īpašums 2004”, informējot nekustamā īpašuma kompānijas un citus interesentus par sadarbības iespējām ar aģentūru.

Pēc LIAA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!