• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nodos sabiedriskai apspriešanai Rīgas nākotnes vīziju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.12.2004., Nr. 191 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97309

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Plāno trīs jaunus cietumus

Vēl šajā numurā

02.12.2004., Nr. 191

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nodos sabiedriskai apspriešanai Rīgas nākotnes vīziju

Nākamnedēļ, 7.decembrī, tiks izsludināta Rīgas attīstības plāna 2006.–2018.gadam pirmās redakcijas sabiedriskā apspriešana, informē Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments. Vienlaikus sabiedriskai apspriešanai nodos Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plāna galīgo redakciju.

Rīgas attīstības plāna 2006.–2018.gadam pirmās redakcijas sabiedriskā apspriešana ilgs astoņas nedēļas, bet Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plāna galīgās redakcijas sabiedriskā apspriešana – trīs nedēļas. Šajā laikā iecerētas arī tikšanās ar iedzīvotājiem izpilddirekcijās, apaļo galdu diskusijas un citi pasākumi, norāda Pilsētas attīstības departaments.
Abu plānojumu redakcijas varēs apskatīt Rātsnama pirmā stāvā vestibilā, kur otrdienās no 14 līdz 17 Pilsētas attīstības departamenta speciālisti sniegs konsultācijas par izstrādātajiem plānojumiem.
Turpat Rātsnama vestibilā varēs aizpildīt anketas, paužot savu attieksmi vai priekšlikumus par plānojumiem. Kā sola pašvaldība, iedzīvotājiem būs pieejami arī dažādi informatīvie materiāli, kas paskaidros izstrādāto plānojumu pamatnostādnes un to, kādā veidā iedzīvotāju viedoklis ir iestrādāts plānojumos.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!