• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.12.2004., Nr. 192 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97361

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

03.12.2004., Nr. 192

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Nacionālās radio un televīzijas padomes paziņojums

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 87,5–108 MHz diapazonā Madonā ir saņemts piedāvājums no Imanta Pulksteņa individuālā uzņēmuma “Sinepes un Medus”.
Ziņas par dalībnieku: Imanta Pulksteņa individuālais uzņēmums “Sinepes un Medus”, reģistrācijas numurs 47102001814, adrese: “Ceļmalas”, Praulienas pagasts, Madonas rajons, LV-4825.
Dalībnieku iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot muzikāli informatīvu programmu “adult contemporary” formātā ar nosaukumu “Radio Kvinta”, kuras mērķauditorija būtu Madonas pilsētas un rajona, kā arī apkārtējo rajonu iedzīvotāji, ietverot visu paaudžu klausītāju intereses. Raidlaika apjoms latviešu valodā – ne mazāk kā 95% no raidlaika kopapjoma.
Dalībnieku iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks piesaistīs kredītu no a/s “Latvijas Unibanka” Ls 5000 apmērā, kā arī veiks mantisko ieguldījumu no personiskiem līdzekļiem.

Nacionālās radio un televīzijas padomes paziņojums

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 87,5–108 MHz diapazonā Madonā ir saņemts piedāvājums no Andra Ungura un Ata Caunes-Zālāna.
Ziņas par dalībniekiem: Andris Ungurs, adrese: Ogres rajonā, Ikšķilē, Dainu ielā 1a-16; Atis Caune-Zālāns, adrese: Jēkabpilī, Dzintara ielā 7.
Dalībnieku iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieki plāno veidot muzikāli informējošu programmu ar nosaukumu “Radio Madona”, kuras mērķauditorija būtu Madonas novada iedzīvotāji vecumā līdz 40 gadiem. Raidlaika apjoms latviešu valodā – ne mazāk kā 75% no raidlaika kopapjoma.
Dalībnieku iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieki ieguldīs savus personīgos naudas līdzekļus Ls 5000 apmērā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!