• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jauno valdību Latvijas lauksaimnieku vērtējumā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.12.2004., Nr. 193 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97467

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par koncepciju vienlīdzīgai veselības aprūpei ieslodzījuma vietās un ārpus tām

Vēl šajā numurā

06.12.2004., Nr. 193

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jauno valdību Latvijas lauksaimnieku vērtējumā

Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome (LOSP) apsveic valdības apstiprināšanu un no jaunās valdības sagaida stabilu, aktīvu un konstruktīvu komandas darbību. LOSP priekšsēdētājs Varis Sīmanis: “Ministru prezidentu Kalvīti zinām kā gudru cilvēku no laikiem, kad viņš bija zemkopības ministrs. Rēķināmies, ka jauno valdību viņš būs izveidojis spēcīgu un kompetentu, tomēr lauksaimniekus interesē galvenokārt zemkopības ministra darbs. Esmu pārliecināts, ka zemkopības ministrs strādās tikpat veiksmīgi kā līdz šim.”
Ar zemkopības ministru līdzšinējo valdību laikā ir izveidojusies veiksmīga sadarbība. Ražotāji cer, ka tā tas saglabāsies arī turpmāk. LOSP priekšsēdētāja vietnieks Jūlijs Beļavnieks: “No lauksaimnieku viedokļa iepriekšējo valdību var vērtēt pozitīvi, jo tā ieklausījās sniegtajos ieteikumos. Svarīgi, ka šī būs jau trešā valdība, kur zemkopības ministrs nemainās, tādēļ ar jauno valdību gaidām vismaz tikpat veiksmīgu sadarbību.”
Jaunajai valdībai sektorā saglabājas prognozējamība un nav paredzamas straujas lauksaimniecības politikas izmaiņas. Tas ir svarīgi saimniecību darbības un ražošanas plānošanai. Latvijas Sēklaudzētāju asociācijas direktors Valdis Dzenis: “Viss būs tāpat kā līdz šim. Brīnumus negaidām un negribam sagaidīt.”
Lai jaunās valdības darbība būtu veiksmīga, nepieciešama visu ministru un Saeimas savstarpējā sadarbība. “Runājot par jauno valdību, pirmais darbs, ko sagaidām, ir 2005.gada budžeta apstiprināšana. 2004. ir bijis grūts gads, budžeta apstiprināšana dos iespēju lauksaimniekiem laikus saņemt un izmantot visus tiem paredzētos atbalsta mehānismus,” uzsver Latvijas Zemnieku federācijas valdes priekšsēdētāja vietniece Ligita Silaraupa.

LOSP sekretariāts

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!