• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ziemassvētku sveicieni apkopoti izstādē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.12.2004., Nr. 194 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97534

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

07.12.2004., Nr. 194

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ziemassvētku sveicieni apkopoti izstādē

Decembrī interesenti var aplūkot Latvijas Nacionālās bibliotēkas jubilejas gada noslēguma izstādi “Ziemassvētku kartītes”.

2004.gads ir Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) 85.jubilejas gads. Mainās bibliotēkas misija un vieta 21.gadsimta sabiedrības vērtību skalā. Kā to poētiski raksturojis LNB direktors Andris Vilks: “Mēs kļūstam par nozīmīgu zināšanu menedžmenta instrumentu valstī un tiltu uz Latviju tiem, kam ir nepieciešama informācija par šo zemi visā pasaulē.”
“Ziemassvētku kartītes” ir bibliotēkas jubilejas gada noslēguma izstāde, kas apkopo nelielu daļu apsveikumu, ko bibliotēka saņēmusi pēdējos gados, skaidro LNB sekretāre – referente Kristīne Lāma.
Ekspozīcija atspoguļo bibliotēkas attīstības dinamiku, neuzkrītošā veidā atainojot gan tās starptautiskos sakarus, gan arvien pieaugošo nozīmību mūsu valstī notiekošajos procesos. Gadā bibliotēka saņem ap 1000 sveicienu no visas pasaules un Latvijas. Tie ir ASV, Austrālijas, Āzijas, Eiropas valstu bibliotēku un dažādu starptautisko organizāciju apsveikumi Ziemassvētkos un Jaunajā gadā, tie ir Latvijas valsts iestāžu, organizāciju, uzņēmumu un sabiedrībā pazīstamu cilvēku laba vēlējumi bibliotēkas kolektīvam.
Atlasot materiālus, vērā ņemti kartīšu labākie poligrāfiskie paraugi, kā arī oriģinalitāte, daudzveidība, asprātība un – bibliotēkas skatījumā – atbilstība sūtītāja individualitātei.
“Ziemassvētku kartītes” apskatāmas LNB izstāžu zālē K.Barona ielā 14 līdz nākamā gada 6.janvārim.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!