• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.12.2004., Nr. 195 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97570

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

08.12.2004., Nr. 195

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par teritorijas plānojumu Liepājā

Pamatojoties uz LR Ministru kabineta 2004.gada 19.oktobra noteikumu nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 36.punktu un 78.punktu, Liepājas pilsētas dome 2004.gada 25.novembrī pieņēmusi lēmumu nr.562 nodot pašvaldības teritorijas plānojuma grozījumu projekta teritorijai starp LIEPĀJAS EZERU (sauszemes daļa), ZIRGU SALU, ATTEKAS SALU un teritorijai starp VECO OSTMALU (no Ganību ielas), JAUNO IELU, RUDBĀRŽU IELU, AMATAS IELU, DZĒRVES IELU, LAUKU IELU un LIEPĀJAS EZERA KRASTA LĪNIJU, kā arī teritorijai starp DUNIKAS IELU un PĒRKONES KANĀLU Liepājā, 1.izstrādes kārtas 1.redakciju teritorijai – VECĀ OSTMALA (no GANĪBU IELAS), zemesgabalu GANĪBU IELĀ 1/3, GANĪBU IELĀ 5/7, GANĪBU IELĀ 9/11 robežas (ietverot tos) un GANĪBU IELA LĪDZ VECAJAI OSTMALAI, sabiedriskajai apspriešanai un izvērtēšanai.
Ar domes lēmumu par projekta vadītāju apstiprināta Liepājas pilsētas būvvaldes vadītāja Agrita Kulvanovska.
Jūsu viedokļus un priekšlikumus par izstrādāto plānojuma projektu 1.kārtas 1.redakciju gaidām no 2004.gada 8.decembra līdz 2005.gada 19.janvārim (bet ne mazāk kā sešas nedēļas pēc šī sludinājuma publicēšanas LR oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”), katru darbdienu no plkst. 8.30 līdz 17.00, sīkāka informācija saņemama Liepājas pilsētas būvvaldē.
Iesniegumos un atsauksmēs lūdzam norādīt iesniedzēja vārdu, uzvārdu, adresi; juridiskajām personām – nosaukumu, reģistrācijas numuru un juridisko adresi.
Adrese: Liepājas pilsētas būvvalde,
Rožu iela 6, Liepāja, LV-3401,
vai pa faksimilu 3423391, vai elektronisko pastu: gita@dome.liepaja.lv

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!