• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piedaloties nevalstisko organizāciju seminārā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.12.2004., Nr. 195 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97607

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Francijas Nacionālās sapulces delegāciju

Vēl šajā numurā

08.12.2004., Nr. 195

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piedaloties nevalstisko organizāciju seminārā

Vakar, 7.decembrī, Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre piedalījās Latvijas HIV/AIDS nevalstisko organizāciju seminārā.
Semināru organizē sabiedriskās organizācijas DIA+LOGS un AGIHAS sadarbībā ar Apvienoto Nāciju Attīstītas programmu un Kanādas vēstniecību, un tā mērķis ir HIV/AIDS darbības jomas aktualitātes Latvijā un Eiropā.
Uzrunājot semināra dalībniekus, Saeimas priekšsēdētāja, DIA+LOGS valdes goda locekle I.Ūdre uzsvēra, ka arī Latvija ir to valstu vidū, kur HIV/AIDS slimība strauji vēršas plašumā. Pašlaik darbojas dažādas profilakses programmas, valsts ir atbildīga par HIV/AIDS pacientiem atbilstošu ārstēšanu, kā arī par līdzekļu pieaugumu proporcionāli inficēto skaitam, kā tas uzsvērts Eiropas Savienības dokumentos.
“Tomēr, lai cik labs būtu ārsts un cik moderni medikamenti, pats svarīgākais ir cilvēku atbalsts un sapratne,” teica I.Ūdre.
Viņa akcentēja arī nevalstisko organizāciju lomu – līdzdarbojoties ar tām, sabiedrībai jācenšas informāciju par šo gadsimta slimību padarīt par zināšanām.
“Ir labi, ja cilvēki sāk apdomāt, ko viņi patiešām grib, – tie ir jauni darbības virzieni, pastiprinot sabiedrības lomu, kā arī labvēlīgas attieksmes un tolerances veidošana cilvēkos,” uzrunas noslēgumā sacīja Saeimas priekšsēdētāja.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!