• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par apsveikumiem Ministru prezidentam Aigaram Kalvītim. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.12.2004., Nr. 195 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97611

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par rīcību Latvijas būvuzņēmuma blokādē Zviedrijā

Vēl šajā numurā

08.12.2004., Nr. 195

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par apsveikumiem Ministru prezidentam Aigaram Kalvītim

Aigars Kalvītis saņēmis Latvijas un ārvalstu amatpersonu apsveikumus sakarā ar apstiprināšanu Ministru prezidenta amatā.
Apsveikumu atsūtīja Latvijas pārstāvis Eiropas Komisijā – par enerģētiku atbildīgais komisārs Andris Piebalgs. Komisārs pauž pārliecību, ka A.Kalvīša “līdzšinējā pieredze un cilvēciskās kvalitātes ir garantija tam”, ka Ministru prezidents “dos būtisku ieguldījumu Latvijas nākotnei svarīgu lēmumu pieņemšanā”. A.Piebalgs pauž cerību uz veiksmīgu turpmāko sadarbību.
Ministru prezidents A.Kalvītis saņēma apsveikumu no ES prezidējošās valsts Nīderlandes premjerministra Jana Petera Balkenendes. Premjerministrs apliecina ticību tam, ka Latvija un Nīderlande A.Kalvīša kā Ministru prezidenta darbības laikā būs dabiski partneri, jo abas valstis ir vienisprātis par daudziem nozīmīgiem Eiropas un starptautiskās dzīves jautājumiem.
Šveices Konfederācijas prezidents Jozefs Deizs sirsnīgi sveica A.Kalvīti un novēlēja viņam personiskus panākumus šajā nozīmīgajā amatā, kā arī valsts labklājību. J.Deizs pauda pārliecību, ka izcilās abu valstu attiecības turpinās padziļināties.
Arī vairākas Latvijas amatpersonas un privātpersonas apliecinājušas Ministru prezidentam savu atzinību un izteikušas laba vēlējumus nozīmīgajā darbā valsts labā.
Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs līdz ar apsveikuma vārdiem pauda cerību, ka A.Kalvītis “spēs vienot sabiedrību un atjaunot tās uzticēšanos partijām un valstij”. A.Lembergs novēlēja Ministru prezidentam izturību, entuziasmu un “turpmākajā darbībā veicināt mūsu valsts saimnieciskās un garīgās dzīves augšupeju”.
Rīgas Latviešu biedrības priekšsēdētājs Valdis Rūmnieks, Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore E.Egle apsveica A.Kalvīti ar Saeimas izteikto uzticību, apstiprinot Ministru prezidenta amatā, un izteica cerību uz sekmīgu turpmāko sadarbību. Arī Latvijas iedzīvotājs Ilmārs Vaskis sirsnīgi apsveica A.Kalvīti pēc apstiprināšanas Ministru prezidenta amatā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!