• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004. gada 29. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.12.2004., Nr. 196 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97630

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2004. gada 2. decembra sēdē

Vēl šajā numurā

09.12.2004., Nr. 196

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2004. gada 29. novembra sēdē

1. Sēdē izskatīja 11 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.
2. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2004.gada 1.decembrī plkst.17.00.
3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2004.gada 2.decembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.
4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 29.novembra līdz 5.decembrim.
5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimā nodibināta Latvijas un Kubas parlamentu sadarbības grupa.
6. Uzdeva Saeimas Juridiskajam birojam noskaidrot izveidojušos situāciju un sniegt atbildi uz frakcijas “Jaunais laiks” priekšsēdētāja biedra G.Bērziņa iesniegumu par Aizsardzības un iekšlietu komisijas sēdi.
7. Pieņēma lēmumu par drošības pasākumiem Baltijas asamblejas 23.sesijas un 10.Baltijas padomes laikā no 2004.gada 17.decembra līdz 19.decembrim.
8. Nolēma nodot Saimnieciskajai komisijai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja J.Strazdiņa iesniegumu par papildu konsultanta štata vienības piešķiršanu.
9. Izskatīja deputāta J.Dalbiņa iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 1.novembra ārkārtas sēdē.
10. Apstiprināja komandējumus:
1) Ārlietu komisijas priekšsēdētājam A.Kiršteinam un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam A.Daukštem uz Viļņu (Lietuva) 2004.gada 3. un 4.decembrī;
2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim J.Dobelim uz Parīzi (Francija) no 2004.gada 14.decembra līdz 16.decembrim;
3) Saeimas Kancelejas direktora vietniekam G.Beņķim, Dokumentu nodaļas vadītājai A.Vinterei, Finanšu nodaļas vadītājai V.Kancānei, Ekspluatācijas nodaļas vadītājam J.Zommeram, Informācijas nodaļas vadītājai A.Dūdiņai, vadītājas vietniecei L.Upeniecei, tīkla administratoriem A.Gailim, A.Štrausam, Sagādes nodaļas juriskonsultēm G.Gremzdei, D.Strautniecei, speciālistam J.Šilkovam, Stenogrammu nodaļas speciālistei I.Visockai, Eiropas lietu komisijas konsultantēm A.Seržānei, L.Stelpei un Ārlietu komisijas konsultantei S.Dzenei uz Briseli (Beļģija) no 2004.gada 12.decembra līdz 14.decembrim.
11. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāja J.Šmita komandējumu uz Romu (Itālija) no 2004.gada 2.decembra līdz 4.decembrim.
12. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) Latvijas un Ķīnas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētājas S.Goldes, priekšsēdētājas vietnieka O.Deņisova, grupas locekļu V.Agešina, K.Strēļa, J.Sokolovska, J.Šmita, Ē.Zommeres un Starpparlamentu attiecību biroja konsultantes E.Kacinas pārskatu par komandējumu uz Ķīnas Tautas Republiku no 2004.gada 7.novembra līdz 16.novembrim;
2) Saeimas Kancelejas Informācijas nodaļas vadītājas vietnieces L.Upenieces pārskatu par komandējumu uz Lisabonu (Portugāle) no 2004.gada 16.novembra līdz 21.novembrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!