• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Zemkopības ministrijas apbalvojumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.12.2004., Nr. 196 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97689

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par zvērinātu tiesu izpildītāju darbības jomas sakārtošanu

Vēl šajā numurā

09.12.2004., Nr. 196

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Zemkopības ministrijas apbalvojumiem

Vakar, 8.decembrī, zemkopības ministrs Mārtiņš Roze par ieguldījumu Latvijas lauksaimniecības attīstībā pasniedza Zemkopības ministrijas medaļu “Par centību” bijušajam Ministru prezidentam Indulim Emsim un bijušajiem valdības locekļiem – tieslietu ministrei Vinetai Muižniecei un ekonomikas ministram Jurim Lujānam.
Pēc medaļu pasniegšanas pārrunāti šā gada būtiskākie notikumi valsts dzīvē, tostarp arī lauksaimniecības nozarē. Gan zemkopības ministrs, gan bijušie valdības locekļi kā svarīgāko atzīmēja Latvijas veiksmīgo integrāciju Eiropas Savienībā. M.Roze uzsvēra, ka šajā procesā saprotoša bijusi visa iepriekšējā valdība, taču īpašu pateicību izteica bijušajam premjeram, tieslietu ministrei un ekonomikas ministram.
“Lauksaimniecības nozares integrācija Eiropas Savienības kopējā lauksaimniecības politikā nebūtu noritējusi tik raiti, ja nebūtu tālaika valdības vadītāja Induļa Emša atbalsta un ieinteresētības attīstīt šo sektoru. Savukārt tieslietu ministres Vinetas Muižnieces vadītā ministrija veica nozīmīgu darbu, lai precizētu un saskaņotu Latvijas un Eiropas Savienības tiesiskos aktus. Uzskatu, kā arī ekonomikas ministrs Juris Lujāns devis nozīmīgu ieguldījumu lauksaimniecības attīstības sekmēšanā,” uzsvēra M.Roze.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!