• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.12.2004., Nr. 198 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97807

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

14.12.2004., Nr. 198

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par detālplānojumu Rīgas rajonā, Babītes pagastā

Detālplānojuma projekta izstrādātājs SIA “NAMS” zemesgabaliem Rīgas rajonā, Babītes pagastā “Lieknas krogs“ (kadastra nr.8048 003 0111), “Brālīši” (kadastra nr.8048 003 0112), “Jaunzemes” (kadastra Nr.8048 003 0159) un “Valsts Bulduru dārzkopības tehnikums” (kadastra nr.8048 002 0046) paziņo, ka no 2004.gada 15.decembra līdz 2005.gada 17.janvārim tiek izsludināta detālplānojuma projekta 2.sabiedriskā apspriešana.
Ar detālplānojuma 1.redakcijas variantu var iepazīties Babītes pagasta būvvaldes telpās.
Projekta mērķis ir izveidot sabiedriskās apbūves teritoriju ar atbilstošo infrastruktūru. Projekta vadītājs arhitekts Sergejs Ņikiforovs, sert. nr.10-0045.
Visas projekta risinājumos ieinteresētās fiziskās un juridiskās personas tiek lūgtas līdz 2005.gada 17.janvārim iesniegt projekta izstrādātājam SIA “NAMS” rakstiskus komentārus un ierosinājumus, kas skar teritorijas attīstību un nākotnes izmantošanu uz adresi: SIA “NAMS”, Palasta ielā 7, LV - 1050, Rīgā vai pa faksu 7221209, ar norādi “SALIENA GOLF”. Iesniedzot priekšlikumus un ierosinājumus, iesniegumā nepieciešams norādīt: fiziskām personām – pilnu vārdu, uzvārdu, personas kodu, dzīvesvietas adresi, kontakttelefonu; juridiskām personām – reģistrācijas numuru, pilnu juridisko adresi, kontakttelefonu un kontaktpersonu.
Detālplānojuma izstrādātājs var neizskatīt priekšlikumus un ierosinājumi, kas netiks iesniegti paredzētajā kārtībā un termiņā.
Informāciju var saņemt pa tel.7211076 vai 9822574 – Andris Lācis.
Apmeklētāju pieņemšana – pirmdienās plkst.18 līdz 19 un piektdienās no plkst.16 līdz 17 SIA “NAMS” telpās Palasta ielā 7, Rīgā, iepriekš piesakoties pa tālruni.
Turpmākā informācija par detālplānojuma izstrādi tiks sniegta laikrakstā “Rīgas Apriņķa Avīze”.

Paziņojums par teritorijas plānojuma grozījumu izstrādi

Aglonas pagasta padome paziņo, ka 23.11.04. (protokols n.32, 2.§) pieņemts lēmums:
l.Pamatojoties uz Teritorijas plānošanas likuma 7.panta 6.daļu, MK “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” (n.883, 19.10.04.) un Aglonas pagasta padomes 23.12.03. lēmumu, protokols n.27, 5.§, uzsākt Aglonas pagasta teritorijas plānojuma grozījumu izstrādi, aktualizējot teritorijas plānojumu atbilstoši pastāvošai likumdošanai, izstrādājot sadaļu kultūras pieminekļu aizsardzību, veicot izmaiņas kartogrāfiskajā materiālā.
2.Par Aglonas pagasta teritorijas plānojuma grozījumu izstrādes vadītāju apstiprināt Inetu Valaini.
Visiem interesentiem savus priekšlikumus sabiedriskās apspriešanas pirmajā posmā no 07.12.04. - 06.01.05. rakstiski adresēt Aglonas pagasta būvvaldei, Somersetas ielā 34, Preiļu rajons, LV-5304, norādot vārdu, uzvārdu, personas kodu un pastāvīgo adresi, bet juridiskām personām - nosaukumu, adresi, reģistrācijas numuru. Iepazīties ar spēkā esošo teritorijas plānojumu, pašvaldības attīstības programmu, Preiļu rajona teritorijas plānojumu un citiem plānošanas materiāliem var Aglonas pagasta padomes telpās sabiedriskās apspriešanas laikā no plkst. 9 līdz 17.

Paziņojums par detālā plānojuma sabiedrisku apspriešanu Salaspilī

SIA “I.R. arhitektūras darbnīca” paziņo, ka Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju nekustamā īpašuma “Stabi” (kad.nr.8031-015-0454) Salaspils lauku teritorijā sadales un apbūves detālā plānojuma 1.redakcijas sabiedriskā apspriešana tiek uzsākta 2004.gada 20.decembrī. Projekts tiek izstādīts Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju Būvvaldes telpās. Priekšlikumus par detālplānojuma izstrādi var izteikt līdz 2004.gada 31.janvārim. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, priekšlikums jānosūta SIA “I.R. arhitektūras darbnīca” Rīgā, Pēterupes ielā 2, LV-1014, norādot fiziskām personām - vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām -nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi. Projekta prezentācija notiks 2004.gada 31.janvārī plkst. 16 Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju Būvvaldē.

Paziņojums par Rankas pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšanu

1.Rankas pagasta padome 23.09.2004. sēdē, lēmums nr.1, ir pieņēmusi lēmumu par teritorijas plānojuma izstrādāšanas uzsākšanu.
2.Par teritorijas plānojuma izstrādes vadītāju ir iecelts – Jānis Antaņevičs Rankas pagasta padomes priekšsēdētājs.
3.Ir noteikti galvenie teritorijas plānojuma mērķi, kas atspoguļoti darba uzdevumā:
3.1.izvērtēt teritorijas attīstības potenciālu un noteikt tā izmantošanai nepieciešamās prasības un ierobežojumus;
3.2.radīt labvēlīgus apstākļus uzņēmējdarbības attīstībai un investīciju piesaistei;
3.3.saglabāt dabas un kultūras mantojumu, ainavas un bioloģisko daudzveidību;
3.4.veicināt pakalpojumu pieejamību un optimālu transporta sistēmas funkciju;
3.5.izpētīt sadarbības virzienus ar kaimiņu pašvaldībām;
3.6.garantēt tiesības izmantot nekustamo īpašumu saskaņā ar teritorijas plānojumu.
4.Sabiedriskās apspriešanas pirmais posms ir noteikts no šī paziņojuma publicēšanas “Latvijas Vēstnesī” līdz 26.01.2005., kura laikā interesenti var iesniegt priekšlikumus Rankas pagasta padomē.
5.Pirmā posma sabiedriskās apspriešanas pasākumos ir paredzēts visiem interesentiem, dodot iespēju iepazīties ar Rankas pagasta padomes spēkā esošiem dokumentiem:
- teritorijas plānojumu;
- attīstības programmu;
- apbūves noteikumiem;
un u.c. dokumentiem, kas attiecas uz teritorijas plānojuma izstrādāšanu, kas tiks izstādīti Rankas pagasta padomē “Krastkalnos”, Rankas pagastā, Gulbenes rajonā.
Kā arī dot iespēju visiem interesentiem iesniegt priekšlikumus teritorijas plānojumam un izveidot darba grupu no ieinteresētām personām, kas palīdzētu izveidot pēc iespējas kvalitatīvāku Rankas teritorijas plānojumu, kas būtu vērsts uz Rankas teritorijas attīstību.
Sakarā ar teritorijas plānojuma izstrādi apmeklētājus pieņem saskaņā ar vispārējo apmeklētāju pieņemšanas kārtību no plkst. 9 līdz 13 un no 13 līdz 17.
Priekšlikumiem teritorijas plānojuma izstrādāšanai ir jābūt noformētiem atbilstoši Informācijas atklātības likumam, un tas jāiesniedz Rankas pagasta padomei līdz sabiedriskās apspriešanas pirmā posma beigām, t.i., 26.01.2005.
8. Iesniegto priekšlikumu sabiedriskā apspriešana paredzēta 26.01.2005. plkst. 14 Rankas pagasta Kultūras nama zālē.
9. Turpmākā informācija par Rankas pagasta teritorijas plānojuma izstrādi tiks publicēta laikrakstos “Dzirkstele”, “Rankas Vēstis” un interesenti ar priekšlikumiem var griezties Rankas pagasta padomē apmeklētāju pieņemšanas laikā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!