• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apmeklējot māmiņas Raunas grūtnieču patvēruma centrā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.12.2004., Nr. 198 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97841

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pasniedzot Triju Zvaigžņu ordeni bij. NATO ģenerālsekretāram

Vēl šajā numurā

14.12.2004., Nr. 198

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apmeklējot māmiņas Raunas grūtnieču patvēruma centrā

Lai uzsvērtu mātes un bērna nozīmi un vērtību šodienas Latvijas sabiedrībā, Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 13.decembrī, apmeklēja Raunas grūtnieču patvēruma centru un tikās ar jaunajām māmiņām.
Sarunā ar centra pārstāvjiem, kas pārstāv kristīgo organizāciju “Pakāpieni”, un jaunajām māmiņām tika runāts par to, ka ir nepieciešama ciešāka sadarbība starp valsti, pašvaldībām un nevalstiskajām organizācijām, lai palīdzētu grūtībās nonākušajām jaunajām māmiņām uzsākt savu ceļu dzīvē, izaudzināt savus bērnus un būt ģimeniskām, sabiedriski aktīvām personībām. Centrs, kas uztur Raunas grūtnieču patvēruma centru par starptautiskiem ziedojumiem, vēlētos redzēt lielāku valsts un pašvaldību atsaucību šāda sabiedriski būtiska uzdevuma veikšanā, lai veicinātu sabiedrībā ģimenes vērtības un garantētu bērniem kvalitatīvu audzināšanu un dzīves apstākļus.
Pēc apmeklējuma V.Vīķe-Freiberga sacīja: “Ir jāpalīdz jaunajām māmiņām radīt apstākļus, lai uzaudzinātu savus bērnus, lai viņas varētu saviem bērniem dot tās ģimenes vērtības, kuru viņām ir trūcis.” Kā vienu no Latvijas demogrāfijas un sabiedrības veselības problēmām prezidente akcentēja alkohola postošo ietekmi.
Sarunās ar prezidenti jaunās māmiņas dalījās pārdomās par savu līdzšinējo dzīvi un nākotnes iecerēm.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!