• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jauno Rīgas attīstības plānu dzīva interese. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.12.2004., Nr. 198 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97848

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par modernu Latvijas dzelzceļu

Vēl šajā numurā

14.12.2004., Nr. 198

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jauno Rīgas attīstības plānu dzīva interese

Par jauno Rīgas attīstības plānu un pilsētas vēsturiskā centra plānu speciālisti interesentus turpmāk konsultēs divas reizes nedēļā.

“LV” jau ziņots, ka aizvadītajā nedēļā Rātsnama pirmajā stāvā atklāta Rīgas attīstības plāna 2006.–2018.gadam pirmās redakcijas un Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plāna galīgās redakcijas izstāde.
Pirmajā sabiedriskās apspriešanas nedēļā bijusi liela iedzīvotāju interese. Tādēļ Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta speciālisti konsultācijas par plānojumiem Rātsnamā turpmāk sniegs divreiz nedēļā – otrdienās un ceturtdienās no pulksten 14 līdz 18.
Pilsētas attīstības departaments informē, ka ņemta vērā arī iedzīvotāju vēlme kartē “Teritorijas atļautā izmantošana” redzēt ielu nosaukumus. Tā ka rīdzinieki varēs aplūkot kartes izdruku, kurā būs norādīti visu ielu nosaukumi.
Šobrīd galvenie interesenti, kas apmeklē izstādi, ir tie, kam pieder nekustamais īpašums. Viņi interesējas par savas zemes gabalu perspektīvo izmantošanu un Rīgas domes līdzdalību teritoriju attīstīšanā (piemēram, inženierkomunikāciju nodrošinājums).
Kopumā Rīgas attīstības plāna pirmās redakcijas jeb plāna melnraksta sabiedriskā apspriešana ilgs astoņas nedēļas, bet Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plāna galīgās redakcijas sabiedriskā apspriešana – trīs nedēļas.
Pilnā apjomā abu plānojumu redakcijas apskatāmas Rātsnama vestibilā. Ar informāciju par plānojumiem var iepazīties arī visu pilsētas rajonu izpilddirekcijās.
Turpat Rātsnama vestibilā var aizpildīt anketas, paužot savu attieksmi vai priekšlikumus par plānojumiem.
Elektroniski ar Rīgas attīstības plānu var iepazīties mājas lapā www.riga.lv/rap. Šonedēļ internetā būs apskatāma arī sabiedriskai apspriešanai nodotā Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plāna galīgā redakcija, sola departaments.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!