• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.12.2004., Nr. 199 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97888

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

15.12.2004., Nr. 199

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

AUGSTĀKĀ TIESA (AUGSTĀKĀS TIESAS NODAĻA)
(HIGH COURT OF JUSTICE (CHANCERY DIVISION)
UZŅĒMUMU TIESA (COMPANIES COURT)

2004.gadā Nr.6315

Attiecībā uz CONTINENTAL REINSURANCE CORPORATION
(UK) LIMITED
(“Pārvedējs”)
un
Attiecībā uz CONTINENTAL MANAGEMENT SERVICES LIMITED
(“CMS”)
un attiecībā uz 2000.gada Likumu par finanšu pakalpojumiem un tirgiem

Ar šo tiek sniegts paziņojums, ka pieteikumu (“Pieteikums”) kārtībai, kas sankcionē vispārējo apdrošināšanas darbības pārveduma sistēmu (“Sistēma”) saskaņā ar 2000.gada Likumu par finanšu pakalpojumiem un tirgiem VII daļu, CMS iesniedza Augstākajā Tiesā 2004.gada 14.oktobrī. Sistēma nodrošina vispārējās apdrošināšanas darbības pārvedumu uz CMS ar Pārvedēja starpniecību.
Neatkarīga eksperta sagatavota ziņojuma kopija un oficiālais paziņojums, kas izklāsta Sistēmas nosacījumus un ietver ziņojuma kopsavilkumu, ir pieejami http://www.grmsolutions.com/merger.html. Bezmaksas kopijas arī iespējams saņemt no Reynolds Porter Chamberlain (advokātiem, kas darbojas Pārvedēja un CMS vārdā), par kuriem sīkāka informācija ir norādīta tālāk.
Pieteikums ir nosūtīts izskatīšanai Pieteikumu tiesnesim Karaliskajā tiesā (Royal Courts of Justice), Strand, London WC2A 2LL, 2004.gada 17.decembrī. Ikvienai personai, kura uzskata, ka viņš vai viņa tiks nelabvēlīgi ietekmēta Sistēmas realizācijas procesā, ir tiesības tikt uzklausītai (personīgi vai ar likumīga pārstāvja starpniecību) Augstākajā tiesā Pieteikuma izskatīšanas laikā. Ikvienai personai, kura nolēmusi veikt iepriekšminēto vai ikvienai personai, kura nepiekrīt Sistēmai, bet kura neparedz piedalīties lietas izskatīšanā, tiek lūgts paziņot par viņa vai viņas iebildumiem pēc iespējas ātrāk un jebkurā gadījumā pirms 2004.gada 15.decembra Džonatanam Haidam (Jonathan Hyde) no Reynolds Porter Chamberlain, Chichester House, 278-282 High Holborn, London, WC1V 7HA, vai nosūtīt pa faksu 00 44 (0)20 7242 1431 vai e-pastu; e-pasta adrese: jvh@rpc.co.uk.

AUGSTĀKĀ TIESA (AUGSTĀKĀS TIESAS NODAĻA)
(HIGH COURT OF JUSTICE (CHANCERY DIVISION)
UZŅĒMUMU TIESA (COMPANIES COURT)

2004.gadā Nr.6314

Attiecībā uz THE CONTINENTAL INSURANCE COMPANY
(“Pārvedējs”)
un
Attiecībā uz CONTINENTAL MANAGEMENT SERVICES LIMITED
(“CMS”)
un attiecībā uz 2000.gada Likumu par finanšu pakalpojumiem un tirgiem

Ar šo tiek sniegts paziņojums, ka pieteikumu (“Pieteikums”) kārtībai, kas sankcionē vispārējo apdrošināšanas darbības pārveduma sistēmu (“Sistēma”) saskaņā ar 2000.gada Likumu par finanšu pakalpojumiem un tirgiem VII daļu, CMS iesniedza Augstākajā tiesā 2004.gada 14.oktobrī. Sistēma nodrošina Apvienotās Karalistes filiāles vispārējās apdrošināšanas darbības pārvedumu uz CMS ar Pārvedēja starpniecību.
Neatkarīga eksperta sagatavota ziņojuma kopija un oficiāls paziņojums, kas izklāsta Sistēmas nosacījumus un ietver ziņojuma kopsavilkumu, ir pieejami tīmekļa vietnē http://www.grmsolutions.com/merger.html. Bezmaksas kopijas iespējams saņemt arī no Reynolds Porter Chamberlain (advokātiem, kas darbojas Pārvedēja un CMS vārdā), par kuriem sīkāka informācija ir norādīta tālāk.
Pieteikums ir nosūtīts izskatīšanai Pieteikumu tiesnesim Karaliskajā tiesā Strand, London WC2A 2LL, 2004.gada 17.decembrī. Ikvienai personai, kura uzskata, ka viņš vai viņa tiks nelabvēlīgi ietekmēta Sistēmas realizācijas procesā, ir tiesības tikt uzklausītai (personīgi vai ar likumīga pārstāvja starpniecību) Augstākajā tiesā Pieteikuma izskatīšanas laikā. Ikvienai personai, kas nolēmusi veikt iepriekšminēto vai ikvienai personai, kura nepiekrīt Sistēmai, bet kura neparedz piedalīties lietas izskatīšanā, tiek lūgts paziņot par viņa vai viņas iebildumiem pēc iespējas ātrāk un jebkurā gadījumā pirms 2004.gada 15.decembra Džonatanam Haidam (Jonathan Hyde) no Reynolds Porter Chamberlain, Chichester House, 278-282 High Holborn, London, WC1V 7HA, vai nosūtīt pa faksu 00 44 (0)20 7242 1431 vai e-pastu;

e-pasta adrese: jvh@rpc.co.uk.

Prāmju kustības grafiks līnijā
Rīga–Lībeka

Atiešana no Rīgas / Pienākšana Lībekā
Pirmdiena 23:59 / Trešdiena 8:00
Ceturtdiena 8:00 / Piektdiena 18:00
Svētdiena 20:00 / Otrdiena 6:00

Atiešana no Lībekas / Pienākšana Rīgā
Otrdiena 12:00 / Trešdiena 23:59
Piektdiena 23:59 / Svētdiena 12:00
Svētdiena 8:00 / Pirmdiena 18:00

Paziņojums par publisko pakalpojumu izcenojumiem

Saskaņā ar LR Ekonomikas Ministrijas rīkojumu nr.425 no 08.11.2004. “Par Ekonomikas ministrijas pārraudzībā esošās valsts aģentūras “Latvijas Nacionālais akreditācijas birojs” sniegto publisko pakalpojumu izcenojumiem” un valsts aģentūras “Latvijas Nacionālais akreditācijas birojs” (turpmāk LATAK) izstrādātajām publisko maksas pakalpojumu izmaksas tāmēm apstiprināti:
1. LATAK sniedzamo publisko pakalpojumu veidi un izcenojumi (bez PVN):
1.1. sākotnējā novērtēšanas procedūra (a) – Ls 420;
1.2. atkārtotas novērtēšanas procedūra (b) – Ls 315, izejot no vienas novērtēšanas cilvēkdienas;
1.3. ikgadējais maksājums par akreditācijas uzturēšanu (c) – Ls 210;
1.4. novērtēšanas vienas cilvēkdienas izmaksas (d) - Ls 160;
1.5. dokumentu noformēšana (e) – Ls 50.
2. Novērtēšanas procedūru izmaksu aprēķināšanas metodika Latvijas Republikā novērtējamām institūcijām:
2.1. pilna novērtēšanas procedūra N=a+d×t
2.2. pilna atkārtotas novērtēšanas procedūra AN=b+d×t
2.3. ikgadējais maksājums IM=c
2.4. samaksa par uzraudzības vizīti U=d×t
2.3. akreditācijas sfēras paplašināšana SP=0,3×a+d×t
2.4. akreditācijas sfēras paplašināšana kopā ar
plānoto uzraudzības vizīti SPU=d×t
kur t – novērtēšanas cilvēkdienu skaits.
3. Pakalpojumu izmaksas ārzemēs novērtējamām institūcijām tiek noteiktas pēc 2.punktā minētajām formulām, pieskaitot sagatavošanās, ceļa un komandējuma izmaksas valstī, kur atrodas akreditējamā institūcija.
4. Ja novērtējamai institūcijai ir vairākas atrašanās vietas, tad maksa par uzraudzības vizīti tiek ņemta atsevišķi par katru institūcijas atrašanās vietu, saskaņā ar 2.4.apakšpuntā minēto formulu.
Izcenojumi stājas spēkā vienu mēnesi pēc to publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Paziņojums par tarifu projektu

SIA “DOBELES ENERĢIJA”, vienotais reģ.nr.45103002039, Dobele, E.Francmaņa iela 6, LV-3701, 2004.gada 25.novembrī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza koģenerācijas stacijā saražotās siltumenerģijas tarifa projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar “Koģenerācijas stacijās saražotās siltumenerģijas un koģenerācijas stacijās ar jaudu virs 4 megavatiem saražotās elektroenerģijas tarifu aprēķinu metodiku”, kas apstiprināta ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2003.gada 26.februāra padomes lēmumu nr.58.
Pēc tarifu projekta apstiprināšanas koģenerācijas stacijā saražotās siltumenerģijas tarifs būs 9,92 Ls/MWh. Tarifs varētu stāties spēkā ar tā apstiprināšanas dienu.
Lietotāji ar tarifa projekta kopsavilkumu var iepazīties SIA “Dobeles enerģija” Dobelē, E.Francmaņa ielā 6, katru darbdienu no pulksten 8 līdz 17 vai arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas mājas lapā www.sprk.gov.lv.
Priekšlikumus un ieteikumus par tarifu projektu var iesniegt SIA “Dobeles enerģija” Dobelē, E.Francmaņa ielā 6, tālr. 3722437; 9269994, fakss 3721130, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai Rīgā, Brīvības ielā 55, fakss 7097200, e-pasta adrese: sprk@sprk.gov.lv, rakstveidā vai elektroniskā veidā 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!