• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par kompensācijām augļu koku un ogulāju audzētājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.12.2004., Nr. 201 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98121

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas iedzīvotāju iespējām saņemt palīdzību ārvalstīs

Vēl šajā numurā

17.12.2004., Nr. 201

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par kompensācijām augļu koku un ogulāju audzētājiem

Zemkopības ministrija piešķīrusi subsīdijas 221 908 latu vērtībā augļu koku un ogulāju audzētājiem agroklimatisko apstākļu radīto zaudējumu kompensēšanai 70% apjomā no izmaksājamās summas. Jau tuvākajās dienās Lauku atbalsta dienests (LAD) pārskaitīs aprēķinātās kompensācijas to augļkopju banku kontos, kuri līdz 15.oktobrim Latvijas Augļkopju asociācijā (LAA) pieteica pavasara salnās cietušos augļu un ogu dārzus. Pēc LAA apkopotās un ZM iesniegtās informācijas, kopumā šogad cietuši 806,64 ha stādījumu.
Salnās cietušajiem ražojošiem intensīva tipa ābeļu, bumbieru, plūmju un ķiršu stādījumiem iedalīts 590 latu par vienu hektāru, intensīva tipa aveņu stādījumiem – 490 latu par hektāru, ja platība nav mazāka par vienu hektāru. Savukārt upeņu, jāņogu un augstkrūmu melleņu stādījumiem aprēķināta kompensācija 350 latu par hektāru, ja cietusī platība nav mazāka par 0,3 hektāriem. Par vecajiem augļu dārziem noteikta kompensācija 295 lati par hektāru.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!