• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004.gada 16.decembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.12.2004., Nr. 202 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98144

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas ārkārtas sēdes sasaukšanu 2004.gada 20.decembrī

Vēl šajā numurā

20.12.2004., Nr. 202

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2004.gada 16.decembra sēdē

1. Nolēma nodot Mandātu un iesniegumu komisijai deputātes S.Āboltiņas iesniegumu par Saeimas deputātes mandāta nolikšanu uz ministra amata pienākumu pildīšanas laiku.
2. Izskatīja deputāta V.Stepaņenko iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam V.Stepaņenko neapmaksātu atvaļinājumu 16.decembrī un ziņot par to Saeimas sēdē.
3. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka deputāts Dz.Zaķis ievēlēts par Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja biedru.
4. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka deputāte L.Mūrniece ievēlēta par Korupcijas, kontrabandas un organizētās noziedzības novēršanas un apkarošanas uzraudzības komisijas priekšsēdētāju.
5. Nolēma atlikt Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Dz.Jaundžeikara iesnieguma izskatīšanu par nepieciešamajiem grozījumiem Saeimas štatu sarakstā līdz laikam, kad tiks izdarīti grozījumi 2005.gada budžetā vai arī līdz tam, kad tiks sagatavots 2006.gada budžets.
6. Nolēma nodot Saimnieciskajai komisijai Korupcijas, kontrabandas un organizētās noziedzības novēršanas un apkarošanas uzraudzības komisijas priekšsēdētājas L.Mūrnieces iesniegumu par papildu līdzekļu piešķiršanu šai komisijai.
7. Apstiprināja komandējumu Saeimas deputātiem A.Aleksejevam, A.Krūmiņam un NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Dz.Rasnačam uz Kijevu (Ukraina) no 2004.gada 25.decembra līdz 28.decembrim.
8. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļa O.Kastēna komandējumu uz Parīzi (Francija) no 2004.gada 13.decembra līdz 15.decembrim.
9. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) deputāta J.Strazdiņa pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2004.gada 23.novembra līdz 25.novembrim;
2) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja J.Strazdiņa pārskatu par komandējumu uz Parīzi (Francija) no 2004.gada 29.novembra līdz 2.decembrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!